Serie A 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
Баш да видиме каква ќе биде реакцијата од FIGC после потегот на ето, Красич доби 2 натпревара суспензија поради симулација, ова според сите правила треба да е минимум 2 али ај да видиме.

Многу неспортски потег на Ето, многу ми е чудно за него зошто тој не е валкан играч. Сигурно е многу исфрустриран со целата ситуација околу Интер:toe:

Баш ме интересира дали ќе добие 2 натпревари суспензија Ето за главата што му ја даде на тој од Киево.

--- надополнето ---

Многу неспортски потег на Ето, многу ми е чудно за него зошто тој не е валкан играч. Сигурно е многу исфрустриран со целата ситуација околу Интер:toe:

Абе и Пандев не беше валкан играч па го турна Абате на земја.

Чист црвен требаше да биди..ах бе роси како не му стегна еден црвен барем вие тука немаше да коментирате за казната!

Којзнае колку пари му има дадено Берлускони на Бенитез за вака да го заебе Интер :tv:

Баш да видиме каква ќе биде реакцијата од FIGC после потегот на ето, Красич доби 2 натпревара суспензија поради симулација, ова според сите правила треба да е минимум 2 али ај да видиме.
Ништо чудно ко Каморанези да заврши лани ...
ФИГЦ дели казни ако судијата не приметил вакви ситуации, а ако приметил а не санкционирал нема да има казна, инаку 2 до 3 реално си заслужува, нема тука дискусија, реков и на темата на Интер, чист црвен мораше да добие.

--- надополнето ---

Којзнае колку пари му има дадено Берлускони на Бенитез за вака да го заебе Интер :tv:
Берлускони им дал пари на Киево денес да изгубат за да Бенитез остане, а водат, е толку е лош моменталниов Интер.

Осеќам дека нема да го избркаат !

Сеа на зима да ги земе Лукас Леива и Н'Гог и ке се опраат!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom