Serie A 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Баш да видиме каква ќе биде реакцијата од FIGC после потегот на ето, Красич доби 2 натпревара суспензија поради симулација, ова според сите правила треба да е минимум 2 али ај да видиме.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Многу неспортски потег на Ето, многу ми е чудно за него зошто тој не е валкан играч. Сигурно е многу исфрустриран со целата ситуација околу Интер:toe:

P

PewDiePie

Гостин
Баш ме интересира дали ќе добие 2 натпревари суспензија Ето за главата што му ја даде на тој од Киево.

--- надополнето ---

Многу неспортски потег на Ето, многу ми е чудно за него зошто тој не е валкан играч. Сигурно е многу исфрустриран со целата ситуација околу Интер:toe:
Абе и Пандев не беше валкан играч па го турна Абате на земја.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Чист црвен требаше да биди..ах бе роси како не му стегна еден црвен барем вие тука немаше да коментирате за казната!

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Којзнае колку пари му има дадено Берлускони на Бенитез за вака да го заебе Интер :tv:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.951
Поени од реакции
45.109
Баш да видиме каква ќе биде реакцијата од FIGC после потегот на ето, Красич доби 2 натпревара суспензија поради симулација, ова според сите правила треба да е минимум 2 али ај да видиме.
Ништо чудно ко Каморанези да заврши лани ...
ФИГЦ дели казни ако судијата не приметил вакви ситуации, а ако приметил а не санкционирал нема да има казна, инаку 2 до 3 реално си заслужува, нема тука дискусија, реков и на темата на Интер, чист црвен мораше да добие.

--- надополнето ---

Којзнае колку пари му има дадено Берлускони на Бенитез за вака да го заебе Интер :tv:
Берлускони им дал пари на Киево денес да изгубат за да Бенитез остане, а водат, е толку е лош моменталниов Интер.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
83' Chievo [2 - 0] Inter Milan

82' [2 - 0] D. Moscardelli

ОH NOOOOOOOO !

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Ги подценив јас Киево, у кладилница Х ја играм...:jaj:

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Осеќам дека нема да го избркаат !

Сеа на зима да ги земе Лукас Леива и Н'Гог и ке се опраат!

Kajgana Shop

На врв Bottom