Serie A 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
Најди го постот кај што сум рекол дека Лацио ќе бидат шампиони.
п.с. Кое место се Лацио?

И ако ова ти беше причина да кажеш дека сте први, браво:)

За болдот ти го кажа тоа не јас :)

Не рече дека ќе бидат шампиони а ако си добар со видот ќе видиш дека ни јас не спомнав такво нешто. Лацио моментално е 2 место а до крај на сезона максимумот ќе им е ЛЕ :smir:

--- надополнето ---

Чезена тишинаааа

Ако веќе се замолчуваме

1,Милан -23
3,Интер-20

Не рече дека ќе бидат шампиони а ако си добар со видот ќе видиш дека ни јас не спомнав такво нешто. Лацио моментално е 2 место а до крај на сезона максимумот ќе им е ЛЕ :smir:

--- надополнето ---

Ако веќе се замолчуваме

1,Милан -23
3,Интер-20

Покрај ваков Интер и Јувентус, втори се сигурно :)

10 години веќе пренесуваат, сигурно е веќе традиција.
а во зависност од гледаноста може да одлучат за намалување на преносите, што не верувам, моментално телма според бројот на реклами по утакмица гарантирам дека е стварно гледана кога има фудбал.
а и позитивна работа е што поголемиот дел од рекламите испаѓаат како банери, не се смалува екранот до пола на сите реклами.

Мислев на ова со 5 преноси + преглед на коло,тоа да им прерасне во традиција,пошто до сега не беше така.

--- надополнето ---

Ако веќе се замолчуваме

1,Милан -23
3,Интер-20

Мене ме заболе за интер.Да да де господ со толку да останат до крај на сезона.

Милан си е заслужено прв на табела нема тука што да се прави муабет,,, и доста се понашате ко деца дека стварно ми е преку глава да читам постови кој бил појак кој имал толку титули кој имал волку титули.Ај однесувајте се соодветно не ја трујте темава...

Дај постирајте табела заебава нетот упм :tv:

поздрав до Лацио фанот

AC+Cesena+v+SS+Lazio+Serie+A+gwQVnxYYkUtl.jpg

AC+Cesena+v+SS+Lazio+Serie+A+5t7rzaYpbvzl.jpg

AC+Cesena+v+SS+Lazio+Serie+A+qgSOrO1OvEol.jpg

ццц Лече киксна да им ебам ботовите...

^
Ама си изгубија поштено.

Не примија гол од чист офсајд, и не ги еба судијата, за разлика до Бреша. :(

^ Да не го примеа тој гол Бреша немаше ни да дадат така да ќе беше 0-0. Со кој памет Бреша ќе тргнеше на победа со Јуве. И онака се играше на средина и двете екипи чекаа да заврши мечот и да си ги поделат бодовите. Плус и не се приметува дека е од офсајд голот освен ако не гледаш снимка и да ја закочиш во моментот на додавање кон Кваљарела.

*нешто слично како некни Пипо VS. Реал М. ..... Бреша не е сјебана со оглед на тоа 90 % од времето го помина на својата половина,а голот го дадоа благодарение на дрскоста на нивниот најдобар играч

*нешто слично како некни Пипо VS. Реал М. ..... Бреша не е сјебана со оглед на тоа 90 % од времето го помина на својата половина,а голот го дадоа благодарение на дрскоста на нивниот најдобар играч

ili kako glumata na del piero pred dve godini koga tamu ne tepavte 4-1 i so genoa?
ne mi teknuva na druga gluma od del piero :)

i mislam deka vi rekov za brescia so ke bide na vas fan klub pred nekolku dena samo ne pobedija brescia :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom