P
PewDiePie
Гостин
хахаха бране педерчино келава :tv:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Можеме само да посакаме ова да прерасне во традиција,секоја година да биде вакапа и со право си праи шега со нив.
телма со години е редовна со преноси, а годинава е максимално спрема со 5 преноси и со најава и преглед на колото.
како фанови на серија А неможеме да посакаме ништо повеќе!
Можеме само да посакаме ова да прерасне во традиција,секоја година да биде вака![]()
Зошто тешко? Гарантирам дека на Телма кога нема Италијанско првенство гледаноста и е 0. Само Калчото ги вади и мислам дека и самите го знаат тоа и ќе продолжат со 5 те преноси по викенд и од наредната сезона.Тешко, многу тешко...
Зошто тешко? Гарантирам дека на Телма кога нема Италијанско првенство гледаноста и е 0. Само Калчото ги вади и мислам дека и самите го знаат тоа и ќе продолжат со 5 те преноси по викенд и од наредната сезона.
Оваа година да, ќе продолжат, ама за наредната радувајте се ако има 1 пренос на некоја телевизија, а не 5
Ќе биди како со Премиер лигата.
Најди го постот кај што сум рекол дека Лацио ќе бидат шампиони.Кај е сега интерашот (бенемата мислам беше) да ме убедува дека Лацио немале да паѓаат ?![]()
Кај е сега интерашот (бенемата мислам беше) да ме убедува дека Лацио немале да паѓаат ?![]()
Чезена тишинааааНе бе нема да паѓаат,ќе се тркалаат. :pos2: Гревовите едно лече помочано не можат да го тепаат,пу пацери а на ливче ги имав,ама ако не ми е криво што ме зезнаа.
^
Нека се порадуваат уште недељава !![]()