Serie A 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
па и со право си праи шега со нив.
телма со години е редовна со преноси, а годинава е максимално спрема со 5 преноси и со најава и преглед на колото.
како фанови на серија А неможеме да посакаме ништо повеќе!

па и со право си праи шега со нив.
телма со години е редовна со преноси, а годинава е максимално спрема со 5 преноси и со најава и преглед на колото.
како фанови на серија А неможеме да посакаме ништо повеќе!
Можеме само да посакаме ова да прерасне во традиција,секоја година да биде вака:)

10 години веќе пренесуваат, сигурно е веќе традиција.
а во зависност од гледаноста може да одлучат за намалување на преносите, што не верувам, моментално телма според бројот на реклами по утакмица гарантирам дека е стварно гледана кога има фудбал.
а и позитивна работа е што поголемиот дел од рекламите испаѓаат како банери, не се смалува екранот до пола на сите реклами.

Тешко, многу тешко...
Зошто тешко? Гарантирам дека на Телма кога нема Италијанско првенство гледаноста и е 0. Само Калчото ги вади и мислам дека и самите го знаат тоа и ќе продолжат со 5 те преноси по викенд и од наредната сезона.

Зошто тешко? Гарантирам дека на Телма кога нема Италијанско првенство гледаноста и е 0. Само Калчото ги вади и мислам дека и самите го знаат тоа и ќе продолжат со 5 те преноси по викенд и од наредната сезона.

Оваа година да, ќе продолжат, ама за наредната радувајте се ако има 1 пренос на некоја телевизија, а не 5 ;)
Ќе биди како со Премиер лигата.

Оваа година да, ќе продолжат, ама за наредната радувајте се ако има 1 пренос на некоја телевизија, а не 5 ;)
Ќе биди како со Премиер лигата.

И како со Ла Лига.:smir: :toe:

што се случува бе со натпреварите...6 утакмици во 54 минута без постигнат гол??..ова одамна се нема случено ..чуден расплет на околности во секој случај!

Кај е сега интерашот (бенемата мислам беше) да ме убедува дека Лацио немале да паѓаат ? :)

Во топ 5 истите си остануваат после ова коло ако не се лажам.Милан и Лацио само ке си ги заменат местата другото е се исто.Рома се приближува изгледа им појде конечно на нив.

Кај е сега интерашот (бенемата мислам беше) да ме убедува дека Лацио немале да паѓаат ? :)
Најди го постот кај што сум рекол дека Лацио ќе бидат шампиони.
п.с. Кое место се Лацио?

И ако ова ти беше причина да кажеш дека сте први, браво:)

Не бе нема да паѓаат,ќе се тркалаат. :pos2: Гревовите едно лече помочано не можат да го тепаат,пу пацери а на ливче ги имав,ама ако не ми е криво што ме зезнаа.

^
Нека се порадуваат уште недељава ! :)

За Лацио важеше ова !

Ес ај вос сеин ! :pos:

Broken%20Rib%20Hat%20and%20Scarf.jpg

Застудело у еден дел на Милано, па еве ја донирам стари капа и шал од Баба ми како помош :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom