Aeeehahahaha, епик беше тој дел од муабетите, епик, Амаури = Милито, Мело > Камбијасо, Диего > Снајди, имаше и 1 што викаше Маикон ни бил преценет, пренабилдан од медиуми и фанови ... имаше, имаше бисери, затоа и боље батали перцепирање.А ви теквит ко праеја муабет дека Канаваро е подобар од Лусио? Леле само ко ќе се сетам...
Какво признание :smir:Сериозно.
Интер наскоро ке биде симнат од владеењето, ако не на терен тогаш со ситни ѕврчки, само во малце поголеми размери. Тоа изминатава сезона беше само за загревање. Со секоја нова освоена титула на Интер, првенството губи на квалитет.
или дека Силва ќе играл пред Хуан на Светското...хехехеА ви теквит ко праеја муабет дека Канаваро е подобар од Лусио? Леле само ко ќе се сетам...
или дека Силва ќе играл пред Хуан на Светското...хехехе
Па не баш.Јувентус во првите 5-6 кола се јадеше со Интер.Кој би рекол дека на крај ќе завршат 7мо XDБакљи и слична лесно запалива пиротехника. . .
Она второто што го пишав погоре не беше ништо лично. Зборам генерално, како клуб без име кој пола декада за ред освојува титула.
Не само на квалитет, првенството губи и на гледаност што според мене е поголем проблем. До изминатава сезона, немаше никаква, неизвесност, конкуренција, исчекување и сл. Мислиш дека на некој љубител на фудбал ке му биде интересно да глеа Италијанско кога после 5-6 коло се знае редоследот на првите 3 екипи, а на 10 до крај и официјалниот редослед ? Бар мене, тоа ми е као да гледам ист филм по 2 (во случајов 5) пути.
Реков, минатата сезона вештачки им се создадоа мал милион проблемчиња на Интер - судиски грешки (намерни или не), кои лично мене првенството ми го направија поинтересно. Да де знаев како ке биде на крај, али имав каков таков мотив да гледам до задњо.
Не мислев на Моџи и неговата одбрана, мислев на грешките судиски кои му скинаа дузина бодови на Интер.
Не сакам да се повторувам. Мое лично мислење е дека ако нема клуб кој ке може да го симне Интер - на терен, тогаш судискиве грешки ке продолжат масовно да се множат само да се симне Интер, а со тоа да се врати гледаноста, квалитетот, неизвесноста итн.
:nesvest: сваштаШала на страна Тиаго Силва е БОГ за Хуан .... ама исто како што не го земаа Пато и Роналдињо така и Тиаго си остана дома ...Дунга си перцепираше едни исти .... Глеаш какви фаци играа .... Мело ебате ретардираниот игра за национален тим на БРАЗИЛ .... ја тој у Ренова Б не би го пуштил (ако имаат Б состав)
Него , факт е дека Интер ке биде симнат од тронот сезонава ....дали од екипите или од судиите .... На хартија сеуште имаат ПРЕЈАК состав во споредба со другите но .....
:nesvest: свашта
Демантирај ме бе брат =)
Тиаго сам ја држеше цела одбрана на Милан ..... или може помош од некој имал ? Бонера ?ЛОЛ
of lele borce borceууффф.... како ја држеше??? со порази што ги нижеа од кој стасаа??? Хуан ја држеше цела одбрана на Рома кога од Декември се оправи од повредата и така Рома имаше 24 натпревари без пораз... се сеќавам на натпреварот Рома-Милан Силва какви киксови правеше... се надевам во иднина ќе биде подобар, али моментално Хуан е измислен за него....