Serie A 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
А ви теквит ко праеја муабет дека Канаваро е подобар од Лусио? Леле само ко ќе се сетам... :pos::pos::pos:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.966
Поени од реакции
45.240
А ви теквит ко праеја муабет дека Канаваро е подобар од Лусио? Леле само ко ќе се сетам... :pos::pos::pos:
Aeeehahahaha, епик беше тој дел од муабетите, епик, Амаури = Милито, Мело > Камбијасо, Диего > Снајди, имаше и 1 што викаше Маикон ни бил преценет, пренабилдан од медиуми и фанови ... имаше, имаше бисери, затоа и боље батали перцепирање. :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Сериозно.
Интер наскоро ке биде симнат од владеењето, ако не на терен тогаш со ситни ѕврчки, само во малце поголеми размери. Тоа изминатава сезона беше само за загревање. Со секоја нова освоена титула на Интер, првенството губи на квалитет.
Какво признание :smir:

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.762
Поени од реакции
3.818
Бакљи и слична лесно запалива пиротехника. . .

Она второто што го пишав погоре не беше ништо лично. Зборам генерално, како клуб без име кој пола декада за ред освојува титула.
Не само на квалитет, првенството губи и на гледаност што според мене е поголем проблем. До изминатава сезона, немаше никаква, неизвесност, конкуренција, исчекување и сл. Мислиш дека на некој љубител на фудбал ке му биде интересно да глеа Италијанско кога после 5-6 коло се знае редоследот на првите 3 екипи, а на 10 до крај и официјалниот редослед ? Бар мене, тоа ми е као да гледам ист филм по 2 (во случајов 5) пути.

Реков, минатата сезона вештачки им се создадоа мал милион проблемчиња на Интер - судиски грешки (намерни или не), кои лично мене првенството ми го направија поинтересно. Да де знаев како ке биде на крај, али имав каков таков мотив да гледам до задњо.

Не мислев на Моџи и неговата одбрана, мислев на грешките судиски кои му скинаа дузина бодови на Интер.
Не сакам да се повторувам. Мое лично мислење е дека ако нема клуб кој ке може да го симне Интер - на терен, тогаш судискиве грешки ке продолжат масовно да се множат само да се симне Интер, а со тоа да се врати гледаноста, квалитетот, неизвесноста итн.

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
LAZIO ! Samo da go donese Boatengi eden napagac Almeida ili Santa Cruz !

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
или дека Силва ќе играл пред Хуан на Светското...хехехе :)

Шала на страна Тиаго Силва е БОГ за Хуан .... ама исто како што не го земаа Пато и Роналдињо така и Тиаго си остана дома ...Дунга си перцепираше едни исти .... Глеаш какви фаци играа .... Мело ебате ретардираниот игра за национален тим на БРАЗИЛ .... ја тој у Ренова Б не би го пуштил (ако имаат Б состав)

Него , факт е дека Интер ке биде симнат од тронот сезонава ....дали од екипите или од судиите .... На хартија сеуште имаат ПРЕЈАК состав во споредба со другите но .....

M

mercenary

Гостин
Бакљи и слична лесно запалива пиротехника. . .

Она второто што го пишав погоре не беше ништо лично. Зборам генерално, како клуб без име кој пола декада за ред освојува титула.
Не само на квалитет, првенството губи и на гледаност што според мене е поголем проблем. До изминатава сезона, немаше никаква, неизвесност, конкуренција, исчекување и сл. Мислиш дека на некој љубител на фудбал ке му биде интересно да глеа Италијанско кога после 5-6 коло се знае редоследот на првите 3 екипи, а на 10 до крај и официјалниот редослед ? Бар мене, тоа ми е као да гледам ист филм по 2 (во случајов 5) пути.

Реков, минатата сезона вештачки им се создадоа мал милион проблемчиња на Интер - судиски грешки (намерни или не), кои лично мене првенството ми го направија поинтересно. Да де знаев како ке биде на крај, али имав каков таков мотив да гледам до задњо.

Не мислев на Моџи и неговата одбрана, мислев на грешките судиски кои му скинаа дузина бодови на Интер.
Не сакам да се повторувам. Мое лично мислење е дека ако нема клуб кој ке може да го симне Интер - на терен, тогаш судискиве грешки ке продолжат масовно да се множат само да се симне Интер, а со тоа да се врати гледаноста, квалитетот, неизвесноста итн.
Па не баш.Јувентус во првите 5-6 кола се јадеше со Интер.Кој би рекол дека на крај ќе завршат 7мо XD

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.966
Поени од реакции
45.240
Првенството го уништија луѓе од типот на Крањоти и оној од Фиорентина наркоманон Чекигори или као и да се викаше, што дозволија такви тимови да пропаднат многу лесно, денес Милан се задоволува со слободни трансфери и играчи од типот на Сократис, дојдоа до тоа дереџе Џенова да земе играч и нив да им го даде на позајмица ( бар такви се шпекулациите за Боатенг ) а што е најтрагично, лани инкасираа преку 60м евра од Кака.
Јуве такоџе го водеа луѓе кои врска немаат од фудбал и без разлика што финансиски беа добро потковани, влечеа нелогични фудбалски потези на штета на тимот ...
Рома исто има проблеми со Сенси, се бара нов купец, имаат долгови и слично, али ете изгураа одлична сезона лани и малце фалеше да бидат прваци но фактот останува дека од финансиски аспект лошо стојат пред Се поради лошо менаџирање во тој конктест од одговорните лица.
Друга работа, исполнетоста на стадионите и во минатото била реткост, беа поисполнети стадионите односно имаше повеќе публика но нивната исполнетост до макс била реткост, од една страна не се модердни, од друга во Италија е преизразено ултрас-навивањето и од трета билетите знаат да бидат скапи на што и фановите на Интер се бунеа лани со банери.

Во Франција Лион 7 години владееше, или помалце, сеедно, али стадионите стандард им беа исполнети ...

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
Шала на страна Тиаго Силва е БОГ за Хуан .... ама исто како што не го земаа Пато и Роналдињо така и Тиаго си остана дома ...Дунга си перцепираше едни исти .... Глеаш какви фаци играа .... Мело ебате ретардираниот игра за национален тим на БРАЗИЛ .... ја тој у Ренова Б не би го пуштил (ако имаат Б состав)

Него , факт е дека Интер ке биде симнат од тронот сезонава ....дали од екипите или од судиите .... На хартија сеуште имаат ПРЕЈАК состав во споредба со другите но .....
:nesvest: свашта

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.923
Поени од реакции
8.801
Демантирај ме бе брат =)

Тиаго сам ја држеше цела одбрана на Милан ..... или може помош од некој имал ? Бонера ?ЛОЛ

ууффф.... како ја држеше??? со порази што ги нижеа од кој стасаа??? Хуан ја држеше цела одбрана на Рома кога од Декември се оправи од повредата и така Рома имаше 24 натпревари без пораз... се сеќавам на натпреварот Рома-Милан Силва какви киксови правеше... се надевам во иднина ќе биде подобар, али моментално Хуан е измислен за него....

Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28
huan e dobar igrac uste od bajer leverkuzen zveriste bese top
mu ja drzese odbranata na leverkuzen a eve i na roma zaedno so rise burdiaso

ama tiago silva jas mislam deka e pojak a i nemase mnogu greski koi greski be borce nizaeden hehe :)

--- надополнето ---

ууффф.... како ја држеше??? со порази што ги нижеа од кој стасаа??? Хуан ја држеше цела одбрана на Рома кога од Декември се оправи од повредата и така Рома имаше 24 натпревари без пораз... се сеќавам на натпреварот Рома-Милан Силва какви киксови правеше... се надевам во иднина ќе биде подобар, али моментално Хуан е измислен за него....
of lele borce borce :)
i jas da ti gi pustam kaladze odo jankulovski i bonera vo roma i ke vidis sto e toa posle kolku gol i da dadis poveke ke primis
i nesta i silva bea odlicen tandem
silva i se povreduvase nekolku [pati

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.730
Поени од реакции
49.237
Кој на куров е тој Хуан бре, 31 година има, цела кариера ја помина у нискоразредниот Леверкузен сега игра во Рома и е репрезентнаативец на Бразил.........пa и Мело и Жилберто се таму, и да, полсе Мело Хуан беше најтиња во таа екипа што Дунга ја испосра мајсторски.
Eдинствена предност пред Тиаго му е таа репрезентација и стажот и годините. Еве вака ајде, Лусио има 32 Хуан има 31....има тука споредба некаква или и од него е подобар.

Доста со тој кикс на Тиаго со Рома, не ме терајте да барам киксови на Хуан, верујте ќе најдам многу, дека да не постоеле немаше да игра цела кариера во Леверкузен, а сега да е незаменлив во Рома куров.

Додека у Мадрид крв паѓа да се донесе Тиаго, Хуан освен за Рома може само за Ботафого да игра.

Kajgana Shop

На врв Bottom