Serie A 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.320
Поени од реакции
15.571
^Не си фан на Милан, така? :)
Никој не негира дека Тиаго е слаб играч, али да кажете дека Хуан може да игра само во некој нискоразреден клуб е глупо.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.924
Поени од реакции
8.801
Кој на куров е тој Хуан бре, 31 година има, цела кариера ја помина у нискоразредниот Леверкузен сега игра во Рома и е репрезентнаативец на Бразил.........пa и Мело и Жилберто се таму, и да, полсе Мело Хуан беше најтиња во таа екипа што Дунга ја испосра мајсторски.
Eдинствена предност пред Тиаго му е таа репрезентација и стажот и годините. Еве вака ајде, Лусио има 32 Хуан има 31....има тука споредба некаква или и од него е подобар.

Доста со тој кикс на Тиаго со Рома, не ме терајте да барам киксови на Хуан, верујте ќе најдам многу, дека да не постоеле немаше да игра цела кариера во Леверкузен, а сега да е незаменлив во Рома куров.

Додека у Мадрид крв паѓа да се донесе Тиаго, Хуан освен за Рома може само за Ботафого да игра.
хаха абе Пејо,Пејо зошто си толку субјективен, мислев дека реално гледаш на работите... еве вака, незнам зошто го почна муабетот со годините кога убаво си кажа дека и Лусио е постар и тие години за централен дефанзивец се најдобри!!! Хуан играше во Леверкузен кога тимот беше многу силен, ако се сеќаваш годината(2002) кога играа финале со Р.Мадрид веднаш во летото го купија Хуан потоа на 27 години потпиша за Рома... претходните сезони беше баран од Реал и Барса, но Рома ги одби понудите!!! јас не велам дека Силва е лош, ама нормално потегот на Дунга си беше на место кога му даде шанса на Хуан наместо Силва... има време за него млад е ;)

--- надополнето ---

^Не си фан на Милан, така? :)
Никој не негира дека Тиаго е слаб играч, али да кажете дека Хуан може да игра само во некој нискоразреден клуб е глупо.
ма Пејо се напали стотка!!! и посебно ме изненади со негоата субјективност....

Пејо убаво ти кажаа дека Силва е добар, ама ти во нервозите Хуан го направи многу слаб.... сигурно управата на Милан плаче за дефанзивци како Хуан, биди сигурен

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.320
Поени од реакции
15.571
Пејо убаво ти кажаа дека Силва е добар, ама ти во нервозите Хуан го направи многу слаб.... сигурно управата на Милан плаче за дефанзивци како Хуан, биди сигурен
Плачеше... Сега го имаат Јепес :)

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.734
Поени од реакции
49.276
хаха абе Пејо,Пејо зошто си толку субјективен, мислев дека реално гледаш на работите... еве вака, незнам зошто го почна муабетот со годините кога убаво си кажа дека и Лусио е постар и тие години за централен дефанзивец се најдобри!!! Хуан играше во Леверкузен кога тимот беше многу силен, ако се сеќаваш годината(2002) кога играа финале со Р.Мадрид веднаш во летото го купија Хуан
да играше сезоната кога играа финале леверкузен и да беше дел од тоа финале ќе имаше некаква си тежина, него го купија фино со кажа, наредната сезонаа кога почнаа да тонат. Годините ги спомнав чисто колку да ти доловам дека Силва на 25 е на ниво на какво што Хуан не бил, додека со Лусио-генерација негова, споредба нема Хуан.

потоа на 27 години потпиша за Рома... претходните сезони беше баран од Реал и Барса, но Рома ги одби понудите!!!
Рома ќе застанела на патот на Хуан ако стварно биле заинтересирани Реал и Барса за него... :O... Пупе... не ме ебаај брату те молам :icon_lol:
потегот на Дунга си беше на место кога му даде шанса на Хуан наместо Силва... има време за него млад е ;)
Потегот на Дунга беше сличен(помалце сериозен додуша) на потегот на Липи со Јакинта место Балотели, потег на ајвани без визија што нејкеа да направат темел за иднина и дадоа шанса на играчи во залез место на играчи во подем.

--- надополнето ---

така е, Силва сеа ќе иде у Ботафого и понуда до Хуан одма....ако не го земе Реал прво т.е.

@ бенеамата(или како и да е) Јепес, пијан на фолија и без една нога за Матераци кловнот е господ...

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.924
Поени од реакции
8.801
да играше сезоната кога играа финале леверкузен и да беше дел од тоа финале ќе имаше некаква си тежина, него го купија фино со кажа, наредната сезонаа кога почнаа да тонат. Годините ги спомнав чисто колку да ти доловам дека Силва на 25 е на ниво на какво што Хуан не бил, додека со Лусио-генерација негова, споредба нема Хуан.

Рома ќе застанела на патот на Хуан ако стварно биле заинтересирани Реал и Барса за него... :O... Пупе... не ме ебаај брату те молам :icon_lol:
Потегот на Дунга беше сличен(помалце сериозен додуша) на потегот на Липи со Јакинта место Балотели, потег на ајвани без визија што нејкеа да направат темел за иднина и дадоа шанса на играчи во залез место на играчи во подем.

--- надополнето ---

така е, Силва сеа ќе иде у Ботафого и понуда до Хуан одма....ако не го земе Реал прво т.е.

@ бенеамата(или како и да е) Јепес, пијан на фолија и без една нога за Матераци кловнот е господ...

неможеш ти на мене да ми доловиш како Силва бил подобар од Хуан, тој е млад и можеби ќе биде подобар но сега не е....
и Рома можеби не биле многу моќен тим од финансиска гледна точка, но кога ќе кажат некој останува во тимот така и се случува, тогаш ни Реал ни Браса не можат ништо.... тоа сега што Милан не беа моќни да го задржат Кака и кога секој ден се молевте Кака да остане во вашиот тим, тоа е друга работа, јас таков проблем немам барем кога се во прашање Тоти,Де Роси па еве и Хуан!!! на времето и за Тоти имаше огромни понуди да премине во Реал, ова лето истото се случи и со Де Роси, но како што кажа ти баш Рома застана на патот на Реал и не дозволи таков трансфер, нешто ШТО ТВОЈОТ МИЛАН НЕ УСПЕА ДА ГО СТОРИ!!!!

какви глупи споредби правеш... ха ха ха
Балотели=Јакинта и Силва=Хуан срамота е ејј!!!!

да те прашам, сега оваа сезона му најдовте ли соодветен партнер на Силва?? можда Огучи или Јепес тука се думите...хехехе

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.734
Поени од реакции
49.276
неможеш ти на мене да ми доловиш како Силва бил подобар од Хуан, тој е млад и можеби ќе биде подобар но сега не е....
и Рома можеби не биле многу моќен тим од финансиска гледна точка, но кога ќе кажат некој останува во тимот така и се случува, тогаш ни Реал ни Браса не можат ништо.... тоа сега што Милан не беа моќни да го задржат Кака и кога секој ден се молевте Кака да остане во вашиот тим, тоа е друга работа, јас таков проблем немам барем кога се во прашање Тоти,Де Роси па еве и Хуан!!!
:icon_lol: :icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol: WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: ОЗБИЛЕН СИ, само да знаеш дека мега понудата од Ботафого уште важи, немој да се заебе Рома на крај...

на времето и за Тоти имаше огромни понуди да премине во Реал, ова лето истото се случи и со Де Роси, но како што кажа ти баш Рома застана на патот на Реал и не дозволи таков трансфер, нешто ШТО ТВОЈОТ МИЛАН НЕ УСПЕА ДА ГО СТОРИ!!!!
оф бе Пупе бе чедо, не застанала рома на никаков пат море ќорле едно, тоти остана зошто ја сака Рома, капитен е лојален е, ако сакаше да си иде Рома не спречува ништо.

какви глупи споредби правеш... ха ха ха
Балотели=Јакинта и Силва=Хуан срамота е ејј!!!!
добра си е споредбата али да ти се објаснуваат тебе вакви ствари нема некоја поента, докажано милион пати овде на темава ти слабо стоиш со резон.

да те прашам, сега оваа сезона му најдовте ли соодветен партнер на Силва?? можда Огучи или Јепес тука се думите...хехехе
не знам, има еден таму Неста го викаат, демек добар бил......сеа знам дека не е Бурдисо или недај боже Хуан али мислам дека ќе се најде за нешто...

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.924
Поени од реакции
8.801
:icon_lol: :icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol: WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: ОЗБИЛЕН СИ, само да знаеш дека мега понудата од Ботафого уште важи, немој да се заебе Рома на крај...

оф бе Пупе бе чедо, не застанала рома на никаков пат море ќорле едно, тоти остана зошто ја сака Рома, капитен е лојален е, ако сакаше да си иде Рома не спречува ништо.

добра си е споредбата али да ти се објаснуваат тебе вакви ствари нема некоја поента, докажано милион пати овде на темава ти слабо стоиш со резон.

не знам, има еден таму Неста го викаат, демек добар бил......сеа знам дека не е Бурдисо или недај боже Хуан али мислам дека ќе се најде за нешто...

абе и Аквилани сакаше да остане, ама тие го продадоа... значи Тоти колку и да сакал да остане ако Рома решила да прифати мега понуда ќе го продадеше до сега... тоа што Милан веќе го направи со Кака!!!

е сега, ако веќе немаш што да напишеш те молам барем да си го прибереш речникот... почнавме со дискусијата на мирен начин, а ти сега гледај што правиш, не ти доликува на годините како прво... и да, не ме терај да ја тражам старата тема кога ти сакаше да буташ ѕид со глава, за некои одлуки против Милан од страна на судиите и како Милан бил оштетен.... сите тогаш признаа пораз на Милан само ти ја бараше кривицата во судиите... веќе кога ми текна на оваа ситуација, знам дека никогаш нема да испаднам на крај со тебе

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Има ли некој новости за тоа дали ќе се пренесува Калчо на телевизија кај нас ? Што стана со Телма? Кој има информации нека пише ... позз

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Има ли некој новости за тоа дали ќе се пренесува Калчо на телевизија кај нас ? Што стана со Телма? Кој има информации нека пише ... позз

Телма ќе пренесува со сигурност.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.734
Поени од реакции
49.276
оф бре Пупе бре....мене тоа “сите’’ ни некад не занимало, ни ќе ме занима...сите можат у Вардар да се фрлат па ја не идам по нив.
Ја за разлика од “сите’’ гледам со мои очи, за мислење да оформам не слушам ни коментатор, ни се мкнам со мислењето по некој член од фан клубовиве за да ми даде зеленко како што е пракса овде.

Стварате митови околу некои играчи само затоа шо некој друг овде рекол така. Хуан е просек обичен какви што во Бразил ги има со лопата да ги ринеш, и освен ако не си навивач на Рома тоа е јасно ко бел ден.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.924
Поени од реакции
8.801
оф бре Пупе бре....мене тоа “сите’’ ни некад не занимало, ни ќе ме занима...сите можат у Вардар да се фрлат па ја не идам по нив.
Ја за разлика од “сите’’ гледам со мои очи, за мислење да оформам не слушам ни коментатор, ни се мкнам со мислењето по некој член од фан клубовиве за да ми даде зеленко како што е пракса овде.

Стварате митови околу некои играчи само затоа шо некој друг овде рекол така. Хуан е просек обичен какви што во Бразил ги има со лопата да ги ринеш, и освен ако не си навивач на Рома тоа е јасно ко бел ден.

абе у реду е тоа да тебе тоа "сите" не те занима, ама не е можно секогаш ти да си во право, а "сите" да грешат... јас не правам никакви митови за Хуан, само кажав дека заслужено играше пред Силва на Светското и ти кажав зошто... кога Хуан беше повреден во првата полусезона Рома имаше нестабилна одбрана и лесно примаше голови, кога тој се врати на теренот околу Нова Година одбраната на Рома се стабилизираше и знаеш какви беа резултатите 24партии без пораз, со само 3-4 нерешени....
е сега ќе видиме оваа година како ќе биде, можеби оваа година Силва ќе блесне во одбраната на Милан и нормално е да му го зеде местото на Хуан, ако се случи тоа јас ќе си признаам и пред сите ќе кажам дека Силва заслужено игра пред Хуан во бразилската репрезентација

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
денеска треба да потпишат договор, така ми кажа Бранко
Пупоне друже кој е тој Бранко ?:) иначе кога излезе новоста дека нема да пренесуваат спобудалев , хехехе ... али сеа ми олесни ...

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Пупоне друже кој е тој Бранко ?:) иначе кога излезе новоста дека нема да пренесуваат спобудалев , хехехе ... али сеа ми олесни ...

Коментаторот Бранко Илиевски и мене на фб ми пиша дека се преговарало и требало да се официјализира до крајов на неделава

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Коментаторот Бранко Илиевски и мене на фб ми пиша дека се преговарало и требало да се официјализира до крајов на неделава
аха , епа топ тогаш... фала многу дечки.Кога ке биде официјално пишете да знам

Kajgana Shop

На врв Bottom