Н
'Никола'
Гостин
Кој е најдобар стрелец моментално во Италија? Уствари дајте листа ако можи.
Види бе брат , ја не викам дека сте НЕМАЛЕ шанси за гол ...ама да се лупаш со глава у зид како сте играле БОЉЕ и како не знам шо а у џа бу а од 50 нагоре задржававаа време вашите .....треба да си благо ретардиран (no offence)видовме како заврши,а за шанси имаа и едните и другите.....резултатот беше најреален.....личен тој
Ова многу повеќе зборува за тебе отколку за него, па мислам дека дечкото нема причина да се навреди од твојата "теза". :wink:Ти чим си се навредил со зборот неиживеан тоа ја потврдува мојата теза дека си тоа ...
Уф и ти ли си еден од кајгана дијагностичарите?Ти си у закаснет пубертет бе дечко , чим со сликички и со ..!.. се изразуваш , а и набиваш мислења ... сигурно 50% од мислењата ти се со сликички и такви глупости ...
Никој не се пали, незнам дали сакаше да звучиш паметно со ова обратно пропорционални мислења, али не само шо изглеаш смешно туку доаѓаме до заклучокЈас и ти неможе да разговараме бидејќи имаме обратно-пропорционални мислења и затоа олади малце и не се пали на мои постови.
На делба на првото место се Ето и Кавани со по 6 погодоци, следи Ди Вајо со 5, па Касано, Пато, Матри, Иличич, Пасторе и Пелисиер со 4.Кој е најдобар стрелец моментално во Италија? Уствари дајте листа ако можи.
реално ќе ти кажам, никогаш не сум се сител на кикс на Интер, барем тоа не сум го покажувал тука на форумот, провери наназад во темата или провери и во онаа ланската ако сакаш,тоа го правам само кога играат Рома-Интер меѓусебно... можда си ме смешал со некој друг форумџија или не ти е арно... а замисли тоа што го кажа за мене ти го практикуваш, без разлика дали кога Рома ќе киксне или некој од Јуве и Милан, јас не ти бранам прави што сакаш, али немој да зборуваш за нешто што не сум го правел и нешто што немам навика да го практикувам... знам дека сакаш испаднеш смешен или да провоцираш, ама барем да има некоја основа тоа што го зборуваш, а не да лажеш и измислувашВиди бе брат , ја не викам дека сте НЕМАЛЕ шанси за гол ...ама да се лупаш со глава у зид како сте играле БОЉЕ и како не знам шо а у џа бу а од 50 нагоре задржававаа време вашите .....треба да си благо ретардиран (no offence)
пс: Кај е Пупоне бе ? Ах интер да изгубеше денес , цитрони ке отекуеше хххх
ппс: ЕДЕН КЛУБ ОД РИМ ! Хахахахха
ако го видиш огромниот успон во формата и напредок на овој новокомпониран тим некои работи ќе ти стане појасно......на крајот се гледа резултатот,меѓутоа ако тимот пружи добра партија тоа е веќе многу добро....Не ми се верува што читам се палат на победа против Лече :uvo:
ОК сте тепале се ни е тоа јасно али ЛШ да освоевте немаше толку да се пувате пардон ЛЕ :tv:
Оф.....зарем вреди да ти реплицира човек за вавко нешто...подоцна јас сум бил заглавен во пубертет а ти вооошто не се погледнуваш какви постови пишиш и што всушност ми реплицираш...убаво ти објаснав ама ти од што брзаш да ми реплицираш со неадекватен и навредлив пост не ми ги дочитуваш постовите туку ајде колку да вратиме.....сикички колку за твоја информација скоро никогаш не објавувам но причината за тие постови беше едноставна па како што ти напишав во погорниот мој пост ме мрзеше да реплицирам на таков тотално глуп пост па морав со едноставна слика да дадам мислење..(уствари што ти се правдам..за тебе ќе останам ''закаснат во пубертетот'')Ти си у закаснет пубертет бе дечко , чим со сликички и со ..!.. се изразуваш , а и набиваш мислења ... сигурно 50% од мислењата ти се со сликички и такви глупости ...
ами ако ве победат по две недели играчите богови ќе ги направат!Не ми се верува што читам се палат на победа против Лече :uvo:
ОК сте тепале се ни е тоа јасно али ЛШ да освоевте немаше толку да се пувате пардон ЛЕ :tv:
Преку пишувањето го покажуваш нивото на знаење кое го поседуваш , играта се гледа , сеа за сеа најдобри сме , а за табелата каква ќе биде ќе збориме во Мај
Јуве го растури Лече, и на некој го фаќат страв.
А против Интер како игравме бе ? не можевте да мрднете ... дај не сери , моментално сме во форма еве 4 утакмици како играме ист фудбал , убав и атрактивен
Чекај ќе ги спомнат и 34те титули во Сериа А.Обожавам кога сте објективни
Јас и ти неможе да разговараме бидејќи имаме обратно-пропорционални мислења и затоа олади малце и не се пали на мои постови
Како новокомпонирана музика а?ако го видиш огромниот успон во формата и напредок на овој новокомпониран тим некои работи ќе ти стане појасно......на крајот се гледа резултатот,меѓутоа ако тимот пружи добра партија тоа е веќе многу добро....
Лацио 16ај трк да ја видиш табелата!....:smir:
Се гледа кој си чита редовно во фан клуб Јувентус :tv:Кога губеа против Палермо и Бари викаа и оваа година ќе биди пропадната и Марота и Дел нери биле дебили, вакви, такви ,онакви,...сега кога го победија еден Лече на домашен терен Дел нери бил ѕвер,Красич најдобар играч во светот во моментов(имаше и вакво мислење),Мело се препородил,Маркизио и Аквилани среден ред од соништата итн....се прашувам на следниот пораз колку ќе го исколнат Марота (а не играчите) за ''пропаднатите'' трансфери!..(патетики)
А вие не се инапаливте коа го тепавте лече на стартот?Во вашиот фан клуб го дркавте на 4-0 затоа ќути не се истакнувајНе ми се верува што читам се палат на победа против Лече :uvo:
Јас не разбирам пак што ти беше намерата во овој пост..како што гледаш Интер е пред Јувентус во табелата(а тоа ми беше намерата со мојот пост)..а за тоа нормално дека ќе читам во другите фан клубови кога некогаш е досадно ..и баш ми е интересно да ве читам после ваш пораз да видам што ќе напишите и кој попрво ќе го обвините..а за после победа не ни ве читам всушност се палите и пишите ''колку сте јаки'' секаде кај ќе стигните па и нема потреба некој од членовите да отвора фан клуб Јувентус....Лацио 16
Милан 14
Интер 14
Наполи 12
Јувентус 11
Се гледа кој си чита редовно во фан клуб Јувентус :tv:
Сигурно не се фалевне како вас насекаде трк да пишеш и во темата за англиско дека сте тепалеА вие не се инапаливте коа го тепавте лече на стартот?Во вашиот фан клуб го дркавте на 4-0 затоа ќути не се истакнувај