Serie A 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
биле и ке бидат Лацио поголем клуб од Риомма.....додека Лацио играше сериа А,риомма не знаеше што е фудбал,по ниви играа.....па после 27 години од формирањето на дошол некој копач и рекол ајде сите тимови во еден и ке го оформиме "главниот тим" од градот-риомма,па дури и на Лацио му понудиле и нормално биле одбиени...и затоа ке си остене ЛАЦИО-ПРВ И ЕДИНСТВЕН ТИМ ОД ВЕЧНИОТ ГРАД-PRIMA E UNICA SQUADRA DELLA CAPITALE
фала интериста за подршката ЛАЦИАЛИ & ИНТЕРИСТИ УВЕК БРАЌА

ауу, и браќа сте биле, браво браво... :pos::pos:

пардон, "увек браќа" :pos::pos::pos:

Ај сите насмејтесе да му направите друштво на Пупоне :icon_lol:

^Јас сочуствувам со него, какви трауми претрпе од Лацио во последните кола лани, oh nooo!!!

Ај сите насмејтесе да му направите друштво на Пупоне :icon_lol:

јбг, немам јас 50-тина форумџии кои ќе ме подржат кога ќе кажам нешто како што ти сега го правиш тоа за Деко, тоа што го правите вие се гледа од авион... на пр. ти ќе кажеш нешто и да не е смешно останатите од фан клуб Интер "морат" да се насмеат, на таков принцип работите... еве го исто и benemata... тој кусо да не е... :)

и да ве прашам, Деко ви потспомна на мсн да интервенирате вака со бенемата во исто време??:pos::pos:

јбг, немам јас 50-тина форумџии кои ќе ме подржат кога ќе кажам нешто како што ти сега го правиш тоа за Деко, тоа што го правите вие се гледа од авион... на пр. ти ќе кажеш нешто и да не е смешно останатите од фан клуб Интер "морат" да се насмеат, на таков принцип работите... еве го исто и benemata... тој кусо да не е... :)

и да ве прашам, Деко ви потспомна на мсн да интервенирате вака со бенемата во исто време??:pos::pos:
Си се договараат тие меѓусебно, не им замерувај многу.Се прават многу интересни, а уствари не се.

Видиш јас не се насмеав, дури и напротив, реков дека сочуствувам со тебе :)

И верувал или не, го немам Деко на мсн а ни лично не се знаеме, така да не гледам причина зашто да го бранам, а и ко што можеш да видиш не спомнав ништо во врска до Деко туку со постот на Д Грејт.

Си се договараат тие меѓусебно, не им замерувај многу.Се прават многу интересни, а уствари не се.
Really? Fuck

Колку е само тешка глупоста да кажеш дека Лацио е поголем клуб од Рома :kesa:

Каков Whiner е овој Пупоне аииииииииииииииииииииииииииииииии

На Скајп се договараме ба4ко , на Скајп ...не на мсн .... љољ epic fail

--- надополнето ---

пс: Со 50 души можам митинг да напраам бе :))))

ппс: Овие Каљари МНОГУ ЈАКИ да ти биле бе аииииииииии :tv::tv:
пппс: бар ова да ти го разубави денот :*

Теорија на заговори разби човеков еј. Не бе какво мсн, имаме прајват рум во Ентернет, сите Интераши се собираме таму и договараме кој каде ќе пише. Незнам зошто, ама патетичен си ми некако :/
Дај насмејтесе пак.

Заслужена победа на ракометарите...ова, фудбалерите на Интер:smir:

...кажа навивач на клубот кој го му залепи етикета на италијанскиот фудбал како мафијашко првенство :smir:

...кажа навивач на клубот кој го му залепи етикета на италијанскиот фудбал како мафијашко првенство :smir:
...и тоа им даде право на другите да бидат мафијаши без притоа да бидат казнети за тоа.

Значи Лусио и Занети скоро секогаш, да не речам секогаш блокираат со раширени раце пред или позади тело и секогаш судиите тоа го карактеризираат како пуцана топка иако рацете не им се во природна положба. Не е првпат ова ама ај вие си знаете. Секогаш го вртите муабетот на друга или трета страна. Сега правиме муабет за мечот кој заврши. Дали немаше пенал од Лусио во прво полувреме?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom