- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 9.265
- Поени од реакции
- 5.045
Koja црна константност бе Пупоне ....Рачунаш од 2000 па нагоре ? Со калчополи и остали срања ? Уау , јаката Рома ....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За интер ако не рачунаме после калчополито што освои нема потреба од рачинање тогаш НА ПРСТИ СЕ БОРИ СЕ...
Па и вашите без *Моџи* се бројат на прсти :kesa:
Seriously now -Не се резили да ја споредуеш Рома со Интер а још мање Јуве со Интер![]()
Да, ако ги земеш со местени натпревари, голема е разликата, ако ги земеш без местени натпревари пак е голема разликата само во корист на другата екипа.Не бе другар во никој случај Рома со интер...ама и интер и јуве неможеш да ги споредуваш.Голема е разликата...
Не бе другар во никој случај Рома со интер...ама и интер и јуве неможеш да ги споредуваш.Голема е разликата...
Разликата е тоа што 40% од тоа што сте го освоиле во серија А го направивте по КАЛЧОПОЛИ брат...
епа другар ајде ако освоивме после 2006 да не го важиме ...што викаш а??..за твооја информација Интер бил сметан за гигант и пред 2005 година и пред тоа имал историја само што поради неадекватната политика на Морати и силниот Јувентус со чело на Моџи неможевме глава да крениме....секој клуб си има свои кризни времиња..еве на пример Ливерпул нема премиер лига земено од 1990 година(всушност премиер лига нема воопшто земено) па ако случајно земи догодина да не му ја рачунаме по твоја логика?.а шо викаш?...
Абе знаеш колку вредност и давам на изјава на таков сенилен фосил...Pepino Prisco има даено јака изјава за јувентусWhen I shake the hand of a jubenista .....
))
Ако запримети деко се зафркаваше и го кажа тоа на шала...јас ти образложив два поста погоре дека Интер и Јувентус можат да се споредуваат и нема голема разлика како што вие толку ја гледате или сакате да ја направите..јас ви ги рачунам скудетата и никој не ви брани за нив...не го мешај судењето бидејќи мене посебно тоа не ме интересира а се што се случува во врска со тоа фамозно судење според тоа што читам и гледам е само лага и замачкување на очи на вас јувенташите дека се ќе се рвати како порано а всушност тие скудета нема никакви теоретски шанси да бидат вратине на јувентус бидејќи вашиот поранешен директор Џираурдо(или како беше??) го казнија со казна за взатвор поради местење на натпревари..!