Serie A 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
па јас да сум одбрамбен на рома (а и на било кој клуб во италија) да ме брка црнец со фустанче би бегал :)

прашај некој фан на лацио, вајда вака ќе ги плаши фудбалерите на Рома во дербито :D:D

Влегол у некоја секта додека играл кај грчиштана :)

Лацио навистина го продаде Муслера во Галатасарај :tapp:
Ова мора да е најглупиот трансфер летово...

Муслера е договорен уште пред почетокот на Копа Америка,читав за ова негде при крај на јуни :D Незнаеле луѓето дека овој ке се повампири :icon_mrgr:

па ќе го продаде кога не е отпорен на ласери :D

Имал уште една година од договорот и не сакал да потпише нов, имал несогласувања со Реја, и Галата со најдобра финанскиска понуда и за него и за тимот .

Што би рекле енглезиве деј гот а барџин, ќе го шитнат догодина без проблем за 15 милиони ако ја одржи формата, а го зедоа 6,5

Уште при крајот на јуни месец беше договорен трансфер Лорик Кана + 2-3 милиона за Муслера. Не е битно колку и да е добар голман, ако не сака да игра за Лацио, ако не сака да потпише договор, најдобро е да биде продаден. Подобро така, отколку случај Пандев втор дел.

Деновиве Интер ќе ве престигнат со Тевез :icon_lol:

Ај нека отвори некој нова тема за Сериа А,гледам швабско и англиско има отворено. И ставете ја ограничена анкетата до 28 Август. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom