Serie A 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.253
Поени од реакции
8.170
Шшшшшшшт :tv:

Кога сме кај тоа... 27 титули шшшшшшшшт!!!
Стигне те не па ќе правиме муабет, до тогаш шшшшшшшт!!!
Башка Милан играше пред две години во истово натпреваруваље така да ти не си тој што ќе ме заќутва мене...

М

Мартин`

Гостин
Кога сме кај тоа... 27 титули шшшшшшшшт!!!
Стигне те не па ќе правиме муабет, до тогаш шшшшшшшт!!!
Башка Милан играше пред две години во истово натпреваруваље така да ти не си тој што ќе ме заќутва мене...
После 2000-та година колку титули вкупно има земено Јувентус де кажи ми во било кое натпреварување ? Не ми кажувај за на дедо ное времето. Мада и да не коментираме за минатото гледај сега кој каде игра и бидете среќни сезонава ако успеете да бидете до 4-то место една победа направија и мислат дека готово шампиони ќе стануваат.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.253
Поени од реакции
8.170
После 2000-та година колку титули вкупно има земено Јувентус де кажи ми во било кое натпреварување ? Не ми кажувај за на дедо ное времето. Мада и да не коментираме за минатото гледај сега кој каде игра и бидете среќни сезонава ако успеете да бидете до 4-то место една победа направија и мислат дека готово шампиони ќе стануваат.
Па токму тоа го кажувам, и Милан направи една победа и готово. После 2000 год, Јуве има 4 титули во калчото од кои 2 им се одземени Милан има една и ти најде да ме заќутуваш мене. Ако не се гледа минатото, ај ако не ќе броиме од сезонава ебате беља, џабе играле пред тоа, штом ти викаш дека тоа не се важи така ќе направиме. Фудбалот почнува од сезонава па натаму ќе броиме.

С

сашенко

Гостин
Јас мислам дека милан беа тие што очекуваа да станат шампиони кога ги донесоа ибрахимович и робињо..ние си рековме дека не очекуваме многу од сезонава и ништо не е сменето.Нека се уигра тимот и нека се засили уште малце следната сезона и ке очекуваме тогаш нешто.Нормално дека изненадување би не усреќило многу аме не очекуваме шампиони да бидеме другар.На почетокот на сезоната овде пишав дека милан мислам дека ке го освои скудетото.Сега работите се смениа за милан малце..интер сепак ги има најголемите шанси зашто без разлика на играта секогаш вадат добар резултат и тоа е она што те прави шампион..Јуве сега изигра добро следната можеби не ама тоа што се радуваме и што си ја меркаме титулата не треба да те чуди зашто знаеш ти за кои тимови навиваме.Тимови од кои се очекува да ја освојат титулата секогаш и кои не играат за второ место.Јувентус немаше голем успех од 2000 до денес имаа некоја титула (серија б не е титула) им ги земаа ама еве тимот се врати.Надежта се врати кај нас.Мораме да целиме на скудетото зашто тоа е едиствен начин за тимот да се врати она што беше....позз

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.253
Поени од реакции
8.170
Јас мислам дека милан беа тие што очекуваа да станат шампиони кога ги донесоа ибрахимович и робињо..ние си рековме дека не очекуваме многу од сезонава и ништо не е сменето.Нека се уигра тимот и нека се засили уште малце следната сезона и ке очекуваме тогаш нешто.Нормално дека изненадување би не усреќило многу аме не очекуваме шампиони да бидеме другар.На почетокот на сезоната овде пишав дека милан мислам дека ке го освои скудетото.Сега работите се смениа за милан малце..интер сепак ги има најголемите шанси зашто без разлика на играта секогаш вадат добар резултат и тоа е она што те прави шампион..Јуве сега изигра добро следната можеби не ама тоа што се радуваме и што си ја меркаме титулата не треба да те чуди зашто знаеш ти за кои тимови навиваме.Тимови од кои се очекува да ја освојат титулата секогаш и кои не играат за второ место.Јувентус немаше голем успех од 2000 до денес имаа некоја титула (серија б не е титула) им ги земаа ама еве тимот се врати.Надежта се врати кај нас.Мораме да целиме на скудетото зашто тоа е едиствен начин за тимот да се врати она што беше....позз
Не бе па и ти, на Шпанија не и се важи светската титула. Таа беше освоена во Јули сега е Септември. Готово тоа е минато, гледај ја сегашнота. Јуве врска немаат, немаат никакива иднина, ебате второлигашите, Џенова е подобра од нив!!!

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.761
Поени од реакции
9.867
Дечко, сезоната е долга, се може да се очекува. Засега сите фаворити почнаа лошо (освен Интер, но и тие не импресионираа којзнае колку), a тоа не е мерило за тоа кој е отпишан од шампионска титула.

Поентата на постов ми е, не потценувај никого според прошлата сезона и според првите 3 кола од оваа. Долга е сезоната, допрва ќе станува интересно. Гледај си го твојот тим, остај не нас.

А околу тоа со титулите... Ај, да премолчам. :tapp:

М

Мартин`

Гостин
Гледам вие први провоциравте затоа и јас го напишав постот и одма вие како гладни хиени идете уствари ок е еднаш во којзнае колку години се случува да тепате 4-0 така да сосема оправдано, туку ај ќе видиме наредна утакмица кога ќе играме со вас и тука само да ви ги освежам сеќавањата. :)

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Абе , може некој да ми најде инфо за Чезена ? :tv::tv:

Ни на Google ги нема мајката

С

сашенко

Гостин
Ако тепаат и следното коло ке излезе на интернет нешто одма....

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Гледам вие први провоциравте затоа и јас го напишав постот и одма вие како гладни хиени идете уствари ок е еднаш во којзнае колку години се случува да тепате 4-0 така да сосема оправдано, туку ај ќе видиме наредна утакмица кога ќе играме со вас и тука само да ви ги освежам сеќавањата. :)

А ова,во претпоследно коло на Сан Сиро Јуве зема титула :pos2:

Случајно и оваа да не е наместена :pos2:

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
рики мартине како прво никој не рече дека ке бидиме шампиони ние сме свесни дека ни вие немате некоја си екипа па да кажвите за нас до кога бе со дооденото пирло сидорв (амброзини макар и шо е повреден ) вие имате некој проблем псхички не можете да дојдете до титула и ајмо ке јајме трици гледај си го твојот АМАТЕРСКИ КЛУБ БИЛАН сепак сезоната е долга и ке видиме во мај како ке заврши првентсвото ете вие имате даено 4 со лече 2 со оксер 1 со катаниа то се 7 гола а примено имате 2 од чесена 1 од катаниа 7 3 вие гол разлика а јувентус има даено 10 гола а примено 7 за 1 гол можи сте подобри ама не треси вакви зелени бе ало

Kajgana Shop

На врв Bottom