Serie A 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
Рома цела сезона се катастрофа, вие сакате у ЛШ да одат покрај Лацио и Удинезе. Ништо чудно Катанија и да тепа до крај.

А што слушам Милан ќе им ја пуштеле на Удинезе :pos:

А овој Џовинко само против Јуве дава голови :)

Ако им требаат 3 бода зошто да не им пуштат ?

Овие Парма тешки пе*ери. Јувентус има дава играчи ко на жала, овие нејќат 3 бода да пуштат..:kesa:
p.s. општо за бодови

Толку и од Рома по се изгледа за ЛШ.
Парма се зврови бе, тоа ти се вика успешна политика на водење клуб.А не како јуве што прави.Со нашите играчи што не ни требаа ни држат на 2 пати годинава лекции по фудбал.

Ајде Сампдорија нека си ги пакуват куферите...

Мило ми е за Сампдорија во Серија Б! Се надевам следната сезона и во Серија Ц ќе одат :).

Многу ми е мерак за Сампдорија, никогаш не сум ги сакал. :baeh:

2-1 Катанија хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха
хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха
хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха

Му дава надеж на Јувентус да игра ЛЕ! Зоштооооооооооооооооооооооооооо!?

Ако им требаат 3 бода зошто да не им пуштат ?
А зашто би морале да им пуштат ако Удинезе може и без да им пуштат да ги победат? :)

Криво ми е за Сампдорија, али па од друга страна може Интер ќе го лапне Поли за пола цена.

2-1 Катанија хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха

Му дава надеж на Јувентус да игра ЛЕ! Зоштооооооооооооооооооооооооооо!?

Рома 61
Јуве 57

--- надополнето ---

А зашто би морале да им пуштат ако Удинезе може и без да им пуштат да ги победат? :)

Криво ми е за Сампдорија, али па од друга страна може Интер ќе го лапне Поли за пола цена.

Може не викам не али ако Милан е решен да ги тепа Удине ништо не може против тоа.Сепак разликата е во класи ...

^ Не се сите ко интер бе мајсторе.

хехехе

Али веќе е решена титулата и сакам Удинезе да игра Л.Ш. и ни еден играч да не продадат и зошто да не им пушти Милан.

Тебе ти е криво за Сампдорија а мене само за Биабијани :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom