Me2
интериста
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 5.205
- Поени од реакции
- 2.199
Ако не се лажам, братучед му е на Тоти![]()
Да, братучет му е
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако не се лажам, братучед му е на Тоти![]()
Рома цела сезона се катастрофа, вие сакате у ЛШ да одат покрај Лацио и Удинезе. Ништо чудно Катанија и да тепа до крај.
А што слушам Милан ќе им ја пуштеле на Удинезе
А овој Џовинко само против Јуве дава голови![]()
Парма се зврови бе, тоа ти се вика успешна политика на водење клуб.А не како јуве што прави.Со нашите играчи што не ни требаа ни држат на 2 пати годинава лекции по фудбал.Овие Парма тешки пе*ери. Јувентус има дава играчи ко на жала, овие нејќат 3 бода да пуштат..:kesa:
p.s. општо за бодови
Толку и од Рома по се изгледа за ЛШ.
А зашто би морале да им пуштат ако Удинезе може и без да им пуштат да ги победат?Ако им требаат 3 бода зошто да не им пуштат ?
2-1 Катанија хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха
хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха
хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха
Му дава надеж на Јувентус да игра ЛЕ! Зоштооооооооооооооооооооооооооо!?
А зашто би морале да им пуштат ако Удинезе може и без да им пуштат да ги победат?
Криво ми е за Сампдорија, али па од друга страна може Интер ќе го лапне Поли за пола цена.
А зашто би морале да им пуштат ако Удинезе може и без да им пуштат да ги победат?
Криво ми е за Сампдорија, али па од друга страна може Интер ќе го лапне Поли за пола цена.