Bianconero vero
Il Capitano
- Член од
- 10 ноември 2008
- Мислења
- 9.237
- Поени од реакции
- 8.135
Па добро и 3-4 промашил, малце ли е?Само 4 гола има дадено од пенал Кавани. Чисто информативно.
Па добро и 3-4 промашил, малце ли е?Само 4 гола има дадено од пенал Кавани. Чисто информативно.
Јебига се менуваат времињата, сеа на Интерашите им остана само фан клуб Манчестер да навијаат за нивчекај бе......до вчера не беа сите лациали за интер?
На чело со Чомбе Јунајтед, кој е останат без материјал за кењање и очајно чекат да киксниме со Бреша па да набилдат 2-3 поста.Јебига се менуваат времињата, сеа на Интерашите им остана само фан клуб Манчестер да навијаат за нив
Сите Лациали се за Лацио и за никој друг! Јас само им честитав титула на Миланезиве. А на вас, како и на вашите другарчиња наполитанчиња, ви посакувам и понатаму да добивате пенали на лепе очи, зашто тоа е единствено нешто што ќе го добиете.чекај бе......до вчера не беа сите лациали за интер?
Битно ли е колку има промашено?Па добро и 3-4 промашил, малце ли е?
Абе тебе нормално ќе ти биде само кога Милан ќе си зема титула, друга ситуација за тебе е неприфатлива.... друга работа барем јас од како што гледам фудбал Милан во Италија има земено едно Скудето, незнам ти колку си голем и дали си се радувал во минатото на повеќе Скудета ма да мислам дека не си па така да, нема потреба да ми кажуваш на мене дали работите се нормализираат...^ Е ама порано се знаеше или Милан или Јуве зема титула,интер рома у глувчешка дупка бутнати,сега работите се нормализираат полека полека.
Сасуке иначе Милан има само 2 скудета во последните 15 години..не знам од каде тоа дека работите се нормализирале ...тоа''нормализирање'' е индивидуално размислување зависи од кој аспект..Пупоне си ги кажа ставовите..а за мене работите ќе се нормализираат кога Интер повторно ќе се врати на врвот во Сериа А и ќе има рамноправна битка за скудетото со Јувентус.Милан и Рома и кога Јувентус,Милан и Интер минимум ќе достигнат 1/4 финале во ЛШ секоја втора година.....^ Е ама порано се знаеше или Милан или Јуве зема титула,интер рома у глувчешка дупка бутнати,сега работите се нормализираат полека полека.
Епа Рома во последните 10 години 6 пати заврши 2-ро место и во еден наврат беа прваци, статистички гледано повеќе биле во борба за Скудетото и повеќе конкретни отколку Милан... незнам ти што мислиш со тоа порано, кажав незнам колку си стар за да знам што значи тоа порано и од кога гледаш фудбал, можеби си 40 години па тоа зборче "порано" да ти значи 80-те и 90-те годиниДа ама интер и рома порано не беа толку конкретни во борба за скудетото,тоа сакав да кажам.
А за тоа да се борат тие 4 тима рамноправно во Сериа А а и во Европа ќе почекаме,опаѓа италијанскиов фудбал во последниве години.
Милан и Јувентус статистички гледано се бореа за скудетото само сезоните 2004/2005 и 2005/2006 каде му ги одзедоа скудетата на Јувентус...не знам од каде тоа размислување(не твое) туку и општо на цел форум дека Јувентус и Милан биле екипите кои доминирале во Италија пред калчополи кога реално гледано Интер има повеќе втори места отколку Милан (не дека е за фалење:kesa пред таа фамозна 2006....Да ама интер и рома порано не беа толку конкретни во борба за скудетото,тоа сакав да кажам.
А за тоа да се борат тие 4 тима рамноправно во Сериа А а и во Европа ќе почекаме,опаѓа италијанскиов фудбал во последниве години.
Продајем бубрег за семестар:bip:Ах бе скауте што ти требаше ..... како идеше после песмата