Serie A 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.392
Поени од реакции
25.199
Јебига се менуваат времињата, сеа на Интерашите им остана само фан клуб Манчестер да навијаат за нив :icon_lol:
На чело со Чомбе Јунајтед, кој е останат без материјал за кењање и очајно чекат да киксниме со Бреша па да набилдат 2-3 поста.

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.154
Поени од реакции
5.995
чекај бе......до вчера не беа сите лациали за интер?:pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Сите Лациали се за Лацио и за никој друг! Јас само им честитав титула на Миланезиве. А на вас, како и на вашите другарчиња наполитанчиња, ви посакувам и понатаму да добивате пенали на лепе очи, зашто тоа е единствено нешто што ќе го добиете.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.923
Поени од реакции
8.801
^ајде сега не се вади, вие е сте од оние партии кои секогаш се во коалиција со владеачката:pos: (се зезам)

Инаку еве и јас да им честитам на миланезите, ма да јас повеќе сакав Интер да биде отколку Милан, од секогаш повеќе сум ги нејќеј... Не сум како некои фанови на Јуве кои во последните 5-6 години Интер им стана најголем ривал и непријател, се разбира има исклучоци и нормално фановите во Италија кои точно си знаат кое ривалство колку е големо, а јас си зборувам на ниво на фановите во нашата држава... во последните години во мојот град често шетаат јувенташи во маички "Интер те мразам" :) па и од таму е мојот заклучок, нормално и по ова што го читам на форуми и на нет... можеби сум ви кажал, минатата година ова време дојде еден јувенташ на РомаБалкан форумот, се зачлени и кажуваше како немал ништо против Рома и дека фановите на Јувентус и на Рома имале нешто заедничко, а тоа е омразата кон Интер:nesvest::nesvest::nesvest: па си викам во себе јас повеќе ги мразам Наполи отколку Интер, а тој ми збори за некоја омраза ц ц ц:toe:

P

PewDiePie

Гостин
^ Е ама порано се знаеше или Милан или Јуве зема титула,интер рома у глувчешка дупка бутнати,сега работите се нормализираат полека полека. :)

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.923
Поени од реакции
8.801
^ Е ама порано се знаеше или Милан или Јуве зема титула,интер рома у глувчешка дупка бутнати,сега работите се нормализираат полека полека. :)
Абе тебе нормално ќе ти биде само кога Милан ќе си зема титула, друга ситуација за тебе е неприфатлива.... друга работа барем јас од како што гледам фудбал Милан во Италија има земено едно Скудето, незнам ти колку си голем и дали си се радувал во минатото на повеќе Скудета ма да мислам дека не си па така да, нема потреба да ми кажуваш на мене дали работите се нормализираат...

...за мене работите ќе се нормализираат кога ќе ги видам Рома,Милан,Јувентус и Интер рамноправни во борба за Скудетото, кога ќе ја видам Фиорентина 5-та, а Лацио во Сериа Б, е тогаш ќе кажам дека работите се нормализираат:pos::pos:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Сасуке иначе Милан има само 2 скудета во последните 15 години..не знам од каде тоа дека работите се нормализирале ...тоа''нормализирање'' е индивидуално размислување зависи од кој аспект..Пупоне си ги кажа ставовите..а за мене работите ќе се нормализираат кога Интер повторно ќе се врати на врвот во Сериа А и ќе има рамноправна битка за скудетото со Јувентус.Милан и Рома и кога Јувентус,Милан и Интер минимум ќе достигнат 1/4 финале во ЛШ секоја втора година.....

P

PewDiePie

Гостин
Да ама интер и рома порано не беа толку конкретни во борба за скудетото,тоа сакав да кажам.

А за тоа да се борат тие 4 тима рамноправно во Сериа А а и во Европа ќе почекаме,опаѓа италијанскиов фудбал во последниве години.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.923
Поени од реакции
8.801
Да ама интер и рома порано не беа толку конкретни во борба за скудетото,тоа сакав да кажам.

А за тоа да се борат тие 4 тима рамноправно во Сериа А а и во Европа ќе почекаме,опаѓа италијанскиов фудбал во последниве години.
Епа Рома во последните 10 години 6 пати заврши 2-ро место и во еден наврат беа прваци, статистички гледано повеќе биле во борба за Скудетото и повеќе конкретни отколку Милан... незнам ти што мислиш со тоа порано, кажав незнам колку си стар за да знам што значи тоа порано и од кога гледаш фудбал, можеби си 40 години па тоа зборче "порано" да ти значи 80-те и 90-те години
:pos:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506

Милан и Јувентус статистички гледано се бореа за скудетото само сезоните 2004/2005 и 2005/2006 каде му ги одзедоа скудетата на Јувентус...не знам од каде тоа размислување(не твое) туку и општо на цел форум дека Јувентус и Милан биле екипите кои доминирале во Италија пред калчополи кога реално гледано Интер има повеќе втори места отколку Милан (не дека е за фалење:kesa:) пред таа фамозна 2006....

За второто си во право.

P

PewDiePie

Гостин
^ Како и да е........

Туку јаки ми се овие на анкетиве кога чекаат да заврши утакмица или некој ако е поблиску до титула па одма за него гласаат,цц :)

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Поради слабите игри на интер,тренерот Леонардо се реши за нова формација која ке изгледа вака: МИЛАН-ШАЛКЕ-ПАРМА :icon_lol:

Ах бе скауте што ти требаше ..... како идеше после песмата :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom