Serie A 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
А и на Бранче не му беше сеедно. хахахахахха

Тој па,тој па. Вика јуве ќе се расфрлал со пари Летово и ќе го бркале Дел Нери,а они у загуба 40милиони(досега)+тешко Л.Ш. дека ќе играат.

Ќе се расфрлале со пари,хах :tv:

Добро пеер,Бранче е за интер. :)

Ги мешам де, овој сега што коментираше е Стево фан на Јуве, а Бранче "за воља на вистината" е Интераш. :)

Инаку слабо Јувенташи по темава или така ми се чини?

Кај си Тиаго брате те молам извади го Матри од едниот а Тони од другиот џеп. :toe:

:) и Кавани ќе го пуштам заборавив да го извадам од Понеделникот :smir:

Штета за тим како Јуве али таму се гледа дека ништо не чини. Поздрав до вас сите што си мислевте дека Милан ќе изгуби бодови со Наполи и Јуве баш сте срцки ;)

Да примиш гол од Џенаро Џукелата Гатузо... која ЛУЗЕРСКА екипа треба да си .... просто ми се повраќа коа ги глеам како губат ...порано мерак ми беше , сеа ми се повраќа ;/ Лигата отиде у три лепе

Јуве и Милан не се мразат . како френдли си играат. Се знае кој е тимот што го хејтаат :)

Да примиш гол од Џенаро Џукелата Гатузо... која ЛУЗЕРСКА екипа треба да си .... просто ми се повраќа коа ги глеам како губат ...порано мерак ми беше , сеа ми се повраќа ;/ Лигата отиде у три лепе

мммм солзите ти се толку вкуснии продолжи да цмиздриш,да знам тешко е ве плеснаа вас а од нас изгубија. :hump::sekss::pusk::pehar::pehar::pehar:

--- надополнето ---

Јуве и Милан не се мразат . како френдли си играат. Се знае кој е тимот што го хејтаат :)

Точно така. :tv:

Haters make's me famous...:tv:..(и потоа некој тука ќе ми спомни дека Милан-Јувентус било вистинското дерби...yea right:uvo:)

Очигледно на Јувентус ќе му требаат многу години да се врати на старите патеки. Оваа година тешко во ЛШ, другата година уште потешко со оглед на тоа што Италија ќе има 3 места, а првите 2 се загарантирани. Тешко ќе привлечат играчи од светска класа, не доаѓаат во тимови кои играат во ЛЕ.

мммм солзите ти се толку вкуснии продолжи да цмиздриш,да знам тешко е ве плеснаа вас а од нас изгубија. :hump::sekss::pusk::pehar::pehar::pehar:

--- надополнето ---

Точно така. :tv:

Те боли курето , таман -:- ке им се одмаздиш на другарчињата што те дупеа у 7/8/1/2/3/ дека Интер освојува се а вие нишо пред матура :pos2:

--- надополнето ---

Сасуке колку ти траеше среќава со Џенова бе ? :tv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom