Serie A 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој според вас ќе ја освои Serie A во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    534
Статус
Затворена за нови мислења.
^ 1.95 :(

Него еве едно инфо за наредна сезона, ме мрзи во моментов да го преведувам, би требало да разберете

и нов амблем пред некој ден претставен во Милано, беше мала сликата ако најде некој поголема нека ја постира

и нов амблем пред некој ден претставен во Милано, беше мала сликата ако најде некој поголема нека ја постира

Beretta-LOGO-328.jpg

brand.gif

нема сите да бидат само 1 ке биде, а тоа значи 1 пренос повеќе/
да но да не излезе подоцна доколку ја пренесуваат таа во 12:30 да не ја пренесуваат таа во 15:00???

нема сите да бидат само 1 ке биде, а тоа значи 1 пренос повеќе/

значи по правило од наредната сезона Телма ќе бидат во можност да пренасаат 4-ри натпревари ако нешто не ја покварат работата, всушност јас го прашав Бранко Илиевски а тој ми кажа дека сеуште не се обезбедени правата за пренасање на Сериа А за наредната година...

значи по правило од наредната сезона Телма ќе бидат во можност да пренасаат 4-ри натпревари ако нешто не ја покварат работата, всушност јас го прашав Бранко Илиевски а тој ми кажа дека сеуште не се обезбедени правата за пренасање на Сериа А за наредната година...
точно телма ги имаше одкупено до 2010 сега можно е македонската телевизија да ги откупи. ако се случи тоа телма пропаѓа дефинитивно:pos2:

Не верувам дека телма ќе се откаже туку така, убава пара зимаа сигурно од преносите, и сами знаете дека 90% одеа реклами 10% фудбал :D
А убаво ќе биде ако ги сменат, барем и ние еднаш во животот да видиме преглед на колото :D

Подобро на МТВ да одат барем една сезона.
Новиот амблем sucks, стариот беше подобар.

Teрминот во 12.30часот ко во Холандско првенство што е. Исто и таму се играат натпревари во 12.30часот.
Сепак добро е да се има некоја новина во Серија А, малце демоде се...одамна немаат нешо сменето, уште од времето на Јуве во Серија Б и то..:)

Абе кој ќе станува во 12 за да гледам утакмица(ако игра Интер)...
Другото си е океј, и се навикнав на коментаторите на Телма супер се, може и МТВ али другите телевизии НЕЕЕ!!!
Мењам преглед на колото за они на канал 5 и сител коментаторине...

Најдобро ќе а да е на МТВ. Тие и онака нема шо да даваат па ако преносуваат Сериа А сите можни натпревари ќе ги даваат и во 12:30 и во 15:00 и кога и да е a не ко Телма и 2 различни термини да имаја само една утакмица ќе преносуваа. И башка нема да го даваат само Интер оти овие од Телма беа заљубени во него :S..

Пред малку зборев со Бранко и ми рече на после 15 Јули ќе има информации на фејсбук што како!
Но едно е сигурно Италијанско првенство иде на Телма. Сега преговараат за број на натпревари по викенд !

Пред малку зборев со Бранко и ми рече на после 15 Јули ќе има информации на фејсбук што како!
Но едно е сигурно Италијанско првенство иде на Телма. Сега преговараат за број на натпревари по викенд !

Кажиму дека досадија со Интер. Фак Телма !!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom