- Член од
- 18 јули 2009
- Мислења
- 6.767
- Поени од реакции
- 6.557
Абе дечки Интер и на BTR да иде ке го даваат што се секирате,ние сме сеа еврпски шампиони и секад коа игра Интер е интересно да се гледа затоа што знае и во 95 да се извлече![Тоа е :toe: :toe:](/styles/default/xenforo/emot/toe.gif)
![Тоа е :toe: :toe:](/styles/default/xenforo/emot/toe.gif)
End now it's this little girl...First it was this guy
![]()
And now it's this guy, Diego Alberto ' Il Principe ' Milito
![]()
Ете ти чиста добивка ако ти се чека цела сезона.за годината што претстои коефициентот за Интер да биде шампион на Италија е 1,85 додека за Рома,Милан и Јуве е 6.
Ајде јас ќе уплатам, и на почеток ти давам пола добивка, а на крај ако фатам никому ништо, а ако утнам ми ги враќаш парите и плус ми ја даваш добивката, deal?Ете ти чиста добивка ако ти се чека цела сезона.![]()
кога ќе биде објавен списокот за натпреварите за новата сезона?
кон 20 јули
....и мислам дека ќе има директен пренос на Раи.знае некој кога е излекувајнето на колата во сериа а ?
доста ви е бе 4год по ред, сега некој друг ќе биде шампион... мислам Рома!^ Да, једино што ќе добие е тоа што жените добиваат навечер![]()
Фиатот или Фордот?знае некој кога е излекувајнето на колата во сериа а ?
4?доста ви е бе 4год по ред, сега некој друг ќе биде шампион... мислам Рома!![]()
значи не ја бројам онаа што ви ја дадоа... значи да 4-ри
Tи кажи кога ќе одиме втора лига? досади работава во прва лига, неаме конкуренција, може таму ќе најдеме :tv:Значи поштено е освоена![]()