Serie A 2009/2010

Кој според вас ќе ја освои Serie A во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    534
Статус
Затворена за нови мислења.

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
Ај помачи се и сврти 1 (една) страна поназад и внимателно погледни што мислам за Каморанези.

Ако ти се вреѓаш за Арсенал, што да кажеме ние тука што ти од прееска сер*ш за Јуве... Ако сакаш да реметиш, биди спремен и да те реметат. (пријателски совет)
Нема овде време и простор за да ме реметиш мене за Арсенал и за други лични работи ,ако сакаш тоа да го правиш повели на профил или прати ми порака ... нема проблем :toe: или пак во соодветната тема за Арсенал ...

Твоето мислење за Каморанези го видов ,меѓутоа не е битно твоето мислење туку е битно мислењето на комисијата во Калчото ...
Јас го постирав линкот горе и го дадов моето мислење ,а ти ми објаснуваш како Меси им пракирал 4 комада на топџиите ... :pos2:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Мн. сте смешни =)

Коа ви одговара нешо , нигде ве нема да пишете или да кажете нешо :tv:
Сменивте 200теми и се праи муабет за Меси и Арсенал а НИЕДЕН од вас (со исклучок на Влатче) не пиша дека стартот на Каморанези е за суспензија .... Или дека Кваљарела добил 3меча а Мело ниеден за исто(вреѓање)

Али ај , глеам утрешниов ден ке биде интересен , коа ке ве сјебат за фарсополи пак и ке го кнете морати уште 2 год. :tv::tv:

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
И да... не ти реплицирав тебе туку на HaCkEt_MaN :wink:
Еи па уште глумиш лудило ...:bravo:
Реплицираш на други со зборови кои се однесуваат за мене ,и тоа не го сметаш за провокација кон мене ... :pos2:

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Нема овде време и простор за да ме реметиш мене за Арсенал и за други лични работи ,ако сакаш тоа да го правиш повели на профил или прати ми порака ... нема проблем :toe: или пак во соодветната тема за Арсенал ...

Твоето мислење за Каморанези го видов ,меѓутоа не е битно твоето мислење туку е битно мислењето на комисијата во Калчото ...
Јас го постирав линкот горе и го дадов моето мислење ,а ти ми објаснуваш како Меси им пракирал 4 комада на топџиите ... :pos2:
Арсенал ти е лична работа?!

Во тој случај мене Јуве. Човеку цела вечер го отече за Јувентус, немој да бидеш плачко кога ќе ти вратат.

Нема овде време и простор за да ме реметиш мене за Јувентус и за други лични работи[/B] ,ако сакаш тоа да го правиш повели на профил или прати ми порака ... нема проблем :toe: или пак во соодветната тема за Јувентус ...
:pos:

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
Арсенал ти е лична работа?!

Во тој случај мене Јуве. Човеку цела вечер го отече за Јувентус, немој да бидеш плачко кога ќе ти вратат.

:pos:
Добро што ти е проблемот на тебе ,ко на мало дете ме тераш да ти објаснувам ,реков врати ми ... ама ова е тема за Сериа А и за Јувентус и останатите од таму ... не сум плачко повели на профил што сакаш пиши тука дискутираме за друго ,а тоа во конкретниов случај е ова

3 натпревари суспензија за Кваљарела поради вреѓање судија

и моето мислење во продолжеток :
Еве како им се отвара пат на Јуве да стигнат до својата цел 4то место
Најдобриот напаѓач на Наполи добива суспензија за пцуење ,додека Каморанези за користење карате потези останува неказнет ...
И што не ти е јасно уште ...:toe:
Ниту ти пишувам на профил ниту во фан клуб ниту по ПП ,пишувам на отворена тема ,отворено и генерално за Јуве ,а не со постови конкретно посочени кон тебе ...

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Добро што ти е проблемот на тебе ,ко на мало дете ме тераш да ти објаснувам ,реков врати ми ... ама ова е тема за Сериа А и за Јувентус и останатите од таму ... не сум плачко повели на профил што сакаш пиши тука дискутираме за друго ,а тоа во конкретниов случај е ова

3 натпревари суспензија за Кваљарела поради вреѓање судија
Не си ти тој што ќе каже кој каде ќе пишува, сфакаш? Или да отварам Paint да нацртам?

Пак како на мало дете ќе ти повторам, напишав на таа тема што мислам една страна поназад. Не ја терај темава во офтопик со вакви постови како цитираниов погоре.

Те сфаќам нервозен си, прво ме вреѓаш, после плачеш кога ќе те чепнат за Арсенал... Продолжи си со некој друг јас тука се одјавувам од муабетот со тебе.

Тоа што пишуваш дека Меси пракирал 4 комада ...незнам на што личи
Јас знам, констатација на настан од блиското минато.

Биди ми срдечно поздравен. :helou:

-- последна реплика --

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Ганерче, ти рече дека си познавач на фудбалот, па ако е тоа вистина тогаш мора да се зафркаваш за постот кој го напиша во врска со тоа дека Наполи е оштетен на сметка на Јуве, односно дека на Јуве му се отвора патот кон ЛШ. Ако навистина го следиш Италијанското првенство како што тврдиш, тогаш сигурно ти текнува на мечот Наполи-Јуве 3-1 од 2008 година и на двата непостоечки пенали за Наполи. Имаш и клипче на youtube, најди го ако не те мрзи, ако не јас ќе ти го постирам. Те молам само немој Наполи да ми ги правиш жртви:helou:.

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
Ганерче, ти рече дека си познавач на фудбалот, па ако е тоа вистина тогаш мора да се зафркаваш за постот кој го напиша во врска со тоа дека Наполи е оштетен на сметка на Јуве, односно дека на Јуве му се отвора патот кон ЛШ. Ако навистина го следиш Италијанското првенство како што тврдиш, тогаш сигурно ти текнува на мечот Наполи-Јуве 3-1 од 2008 година и на двата непостоечки пенали за Наполи. Имаш и клипче на youtube, најди го ако не те мрзи, ако не јас ќе ти го постирам. Те молам само немој Наполи да ми ги правиш жртви:helou:.
Абе има сега 300 примери каде што и јас можам да те пратам да прегледуваш судиски грешки и не фер судење ,нели ? Ама зошто тоа да го правиме :toe: ,а и плус ме навраќаш на утакмица од пред 2 сезони ,и што ќе биде сега јас ако ти навратам на утакмица од пред 3-4 или 10 сезони за да видиш некоја судиска грешка ... :) до кај ќе отиде муабетот така
Зборам за најактуелна случка од викендов каде што играч за навреди е суспензиран 3 меча ,а Каморанези за брутален удар не доби ни црвен од судијата кој беше на 2 метра од настанот и јасно виде што се случи (тоа што не е казнет ни од комисијата ,треба ли да го спомнувам :) )
Моето мислење за тоа го кажав какво е ...

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
Покрај другото Јувентус е прен Наполи така да сета дискусија ви беше залудна:smir:
точно така 4тото место зависи од Јуве и од тие пред него......абе за сите места местат Јувентус-од 1во до 20то:wink:

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
Покрај другото Јувентус е прен Наполи така да сета дискусија ви беше залудна:smir:
Па залудна е и твојата реплика затоа што ако Наполи заостанува 2 бода позади Јуве незначи дека не му е конкурент ,нели ? или пак според тебе не е така готово Јуве е сигурен патник во ЛШ :)

точно така 4тото место зависи од Јуве и од тие пред него......абе за сите места местат Јувентус-од 1во до 20то:wink:
Леле како се наоѓате на иста бранова должина тоа е чудо :)
Значи 4 место не зависи и од Наполи кој заостанува само 2 бода позади Јуве и во најмала рака ви го загрозува 6 место кое води во ЛЕ ...
Еве ти многу едноставен пример ,следна утакмица Јуве губи од Интер ,Наполи го тепа Бари ,и кој ќе биде место погоре Јуве или Наполи
И пак ќе бидам ја во право дека Наполи ви е конкурент :toe:
И плус главниот муабет тука е дека Наполи е оштетен со тоа што е суспендиан најдобриот напаѓач поради навреди кон судијата ,доколку сите вакви навреди се санкционираа со 3 меча суспензија тогаш фудбал ќе играа децана што носат топки а не професионалциве ...

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
Па залудна е и твојата реплика затоа што ако Наполи заостанува 2 бода позади Јуве незначи дека не му е конкурент ,нели ? или пак според тебе не е така готово Јуве е сигурен патник во ЛШ :)

Леле како се наоѓате на иста бранова должина тоа е чудо :)
Значи 4 место не зависи и од Наполи кој заостанува само 2 бода позади Јуве и во најмала рака ви го загрозува 6 место кое води во ЛЕ ...
Еве ти многу едноставен пример ,следна утакмица Јуве губи од Интер ,Наполи го тепа Бари ,и кој ќе биде место погоре Јуве или Наполи
И пак ќе бидам ја во право дека Наполи ви е конкурент :toe:
И плус главниот муабет тука е дека Наполи е оштетен со тоа што е суспендиан најдобриот напаѓач поради навреди кон судијата ,доколку сите вакви навреди се санкционираа со 3 меча суспензија тогаш фудбал ќе играа децана што носат топки а не професионалциве ...
читај што пишувам,не терај инает залудно! доколку Јуве направи успешна серија до крај,не значи дека ќе обезбеди 4то место-има пред него екипи на табелата,значи е дааалеку понезависен од твојот Наполи,кој во никој случај нема да заврши пред Палермо сезонава,можеш да се обложиш во тоа

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
читај што пишувам,не терај инает залудно! доколку Јуве направи успешна серија до крај,не значи дека ќе обезбеди 4то место-има пред него екипи на табелата,значи е дааалеку понезависен од твојот Наполи,кој во никој случај нема да заврши пред Палермо сезонава,можеш да се обложиш во тоа
Така е бе не викам не ,ама таа позиција ви зависи и од Наполи ...
Шансите на дечките од Наполи да завршат 4то место се исти како и вашите ,и што има сега тука нејасно ...:toe:
И пак доаѓа на моето дека Јуве му е позагрозено 6 место ,одколку да лета во облаци дека ќе бидат 4

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Така е бе не викам не ,ама таа позиција ви зависи и од Наполи ...
Шансите на дечките од Наполи да завршат 4то место се исти како и вашите ,и што има сега тука нејасно ...:toe:
И пак доаѓа на моето дека Јуве му е позагрозено 6 место ,одколку да лета во облаци дека ќе бидат 4
Абе какво 4 то место нека молат д абиде финале во купот Интер Рома па д аидат како 7 ми во Лига Европа. Наполи до крај ќе ги престигне.
Завршена е оваа сезона за Јувентус.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom