Serie A 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој според вас ќе ја освои Serie A во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    534
Статус
Затворена за нови мислења.
Чекај бе златен фали се со твојот тим не со друг !
Или заборави кога го палевте стадионот ? :pos:
Само да се врти муабетот значи ... па ти почна да ми споменуваш Бут, Баерн бе друже .. ај нека ти текне :tapp:

Немам намера да се замарам со тебе :toe:
п.с Фиорентина-Интер 2-2 :tv:

Ќе тим кажев ама ај да не јадам бан :)

ти бе не молиш веќе за зеленки, а??

он. се решија мистериите зошто Рома ќе иде утре директно, нов лидер на табела, или утре или никад.. :)

oу је ти најде да зборуваш што групите не ги поминавте и се борите за 4то место?бар не пишувај не се срами..

Сигурно мислеше 6 место кое што води дирекно во Лигата на Европа
(ваљда ќе поминат таму групи)

ти бе не молиш веќе за зеленки, а??
Дај зеленко бе плс :)
oу је ти најде да зборуваш што групите не ги поминавте и се борите за 4то место?бар не пишувај не се срами..
Не се срамам јас од мојот клуб :smir:
Сигурно мислеше 6 место кое што води дирекно во Лигата на Европа
(ваљда ќе поминат таму групи)
Да?

Јувентус оваа сезона се бори за тоа што Милан се бореше и не успеа да го направи пред 2 сезони, и поради тоа си играше во УЕФА.

Јувентус има шанси за 4 место, готово.
за тоа може да си се препуцавате после последно коло коа ќе видиме дали Јувентус ќе биде 4,5 или некое од подолните места.

Наместо да си глеате таму за клубот за кој навивате, конкретно за Милан кој можеше 1 да биде во овие моменти, но поради пензионерите се на за Нив високото 3 место.

Дај пишете некој пост на место да биде!

Гледам нови неколку страни,па си викам нешто квалитетно ќе прочитам...

Многу добра утакмица приредија Фиорентина и Интер. Ел Класико оваа година не е на нивото што беше, дури и Фиорентина Интер беше повозбудлива утакмица:toe:. За жал не го видов голот на Ето и на Колдруп пошо бевме зафатени со "магијата" на Ел Класико и сликата на Алфа целосно пренесена сигурно од мобилен телефон проследена со безброј реклами!!!
Ама за мене секогаш важи моето златно правило број 1: никогаш не се паѓа гол додека има реклами!

Ак не победит утре Милан... ќе е срамота, огромна!

Многу добра утакмица приредија Фиорентина и Интер. Ел Класико оваа година не е на нивото што беше, дури и Фиорентина Интер беше повозбудлива утакмица:toe:. За жал не го видов голот на Ето и на Колдруп пошо бевме зафатени со "магијата" на Ел Класико и сликата на Алфа целосно пренесена сигурно од мобилен телефон проследена со безброј реклами!!!
Ама за мене секогаш важи моето златно правило број 1: никогаш не се паѓа гол додека има реклами!

Ак не победит утре Милан... ќе е срамота, огромна!
доста бе срамота се сеќавате ли како ја почнавте сезонава?Ние шо да речеме сезонава?Утре можеме некако да ја спасиме само со победа се друго ќе биде пораз

Дај пишете некој пост на место да биде!

Гледам нови неколку страни,па си викам нешто квалитетно ќе прочитам...
Добивам тегоби во стомаков кога ќе ја отворам темава и се откажувам :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom