- Член од
- 27 јуни 2008
- Мислења
- 9.024
- Поени од реакции
- 5.947
Чекај бе златен фали се со твојот тим не со друг !Знам дека сеуште имаш кошмари од Руни :helou:
Или заборави кога го палевте стадионот ?
Чекај бе златен фали се со твојот тим не со друг !Знам дека сеуште имаш кошмари од Руни :helou:
Само да се врти муабетот значи ... па ти почна да ми споменуваш Бут, Баерн бе друже .. ај нека ти текнеЧекај бе златен фали се со твојот тим не со друг !
Или заборави кога го палевте стадионот ?
Само да се врти муабетот значи ... па ти почна да ми споменуваш Бут, Баерн бе друже .. ај нека ти текне
Ќе тим кажев ама ај да не јадам банчек вие со кој се паднавте во 1/8?
ти бе не молиш веќе за зеленки, а??Ќе тим кажев ама ај да не јадам бан
Ќе тим кажев ама ај да не јадам бан
Сигурно мислеше 6 место кое што води дирекно во Лигата на Европаoу је ти најде да зборуваш што групите не ги поминавте и се борите за 4то место?бар не пишувај не се срами..
Дај зеленко бе плсти бе не молиш веќе за зеленки, а??
Не се срамам јас од мојот клуб :smir:oу је ти најде да зборуваш што групите не ги поминавте и се борите за 4то место?бар не пишувај не се срами..
Да?Сигурно мислеше 6 место кое што води дирекно во Лигата на Европа
(ваљда ќе поминат таму групи)
доста бе срамота се сеќавате ли како ја почнавте сезонава?Ние шо да речеме сезонава?Утре можеме некако да ја спасиме само со победа се друго ќе биде поразМногу добра утакмица приредија Фиорентина и Интер. Ел Класико оваа година не е на нивото што беше, дури и Фиорентина Интер беше повозбудлива утакмица. За жал не го видов голот на Ето и на Колдруп пошо бевме зафатени со "магијата" на Ел Класико и сликата на Алфа целосно пренесена сигурно од мобилен телефон проследена со безброј реклами!!!
Ама за мене секогаш важи моето златно правило број 1: никогаш не се паѓа гол додека има реклами!
Ак не победит утре Милан... ќе е срамота, огромна!
Добивам тегоби во стомаков кога ќе ја отворам темава и се откажувам :pos2:Дај пишете некој пост на место да биде!
Гледам нови неколку страни,па си викам нешто квалитетно ќе прочитам...