Serie A 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој според вас ќе ја освои Serie A во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    534
Статус
Затворена за нови мислења.
Боби[Мкд];3416349 напиша:
истото и за кај вас се однесува. само Интер заслужува а разликата е што другите не се ни за во лига европа.:pos2::pos2:

А до вчера мрчеше како Интер ќе биде втор или како Интер ќе јаде петарди на Стемфорд Бриџ...

Ти ли си, не ли си? :jaj:

оваа сезона Јуве го носи во два правци...

1. завршување како четврти, праење тоталка ремонт, стигање во ЛШ до 1/4,1/2 финале, одалечување на швабите и следното лето Јуве прави шампионски тим.

2. губење битката со Палермо/Самп, завршување како 5/6/7 и играње во ЕЛ, губење и на овие играчи што ги имаат... Италија го губи четвртото место, а Јуве се враќа на тимот кој го негуваше во Серија Б, што автоматски Јуве влегува во фелата на пропаднати великани, како водечки у таа категорија.

сега нека изберат што сакаат, судбината им се крои во овие 8,9 кола до крајот...

Јуве се катастрофа годинава :nesum:
п.с 136 души мислеле дека Јуве ќе биде шампион :pipi:

Ау бе мајко, и оваа ми излезе кецот сеа уш покриво ми е. Мансини цела вечер ќе те колнем бе лешпер еден.

нит пишат јувенташите. им се скурчи веќе во потписи да ги чуваме!:pos2:

:pos2::pos2::pos2:

Еве го типот бе:

cover_chimenti.jpg

cassano_0902,0.jpg

сајтлер за понови фотки :tv:

Мајке ми,тешко е да си фан на ББилан и ЈуБентус во денешно време :kesa:
Потешко е да си на ЈУбентус на Милан е супер :)
:back:
Питај го Марли ако не ми веруеш,не му треба него секс Милан го еба на ливче денес.

П.С на бетерз ја фатив Сампдорија кец :)

Не знам дали сте пишале во меѓувреме, уште во средата имав пост дека сите очекуваат дуелот Киево-Катанија да заврши X откако големи бари биле уплатени и после тоа стопирани облозите.

Италијанска работа 1-1 и ги внесоа кладилниците во голем минус.

Мајке ми,тешко е да си фан на ББилан и ЈуБентус во денешно време :kesa:
Немаш престава колку е тешко поготово ние.Денес фудбалов поише расправање гледав него фудбал како и на другите утакмици во Серија А

Не знам дали сте пишале во меѓувреме, уште во средата имав пост дека сите очекуваат дуелот Киево-Катанија да заврши X откако големи бари биле уплатени и после тоа стопирани облозите.

Италијанска работа 1-1 и ги внесоа кладилниците во голем минус.

Во повеќето кладилници ако не и во сите да играш X на таа утакмица беше 1.60:icon_eek:
И неможеше да се игра дупла шанса ја наместија фино лепо

Во повеќето кладилници ако не и во сите да играш X на таа утакмица беше 1.60:icon_eek:
И неможеше да се игра дупла шанса ја наместија фино лепо
и што никому ништо а си ја наместија ги боли таквото санкции никакви.Кај мене беше 2.00 коеф.ама сигурно само во петокот можела да се уплати после го смалиле коеф гарант.Требаше да ја уплатам у петокот :)Со лацио 2ка заедно

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom