Serie A 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој според вас ќе ја освои Serie A во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    534
Статус
Затворена за нови мислења.
никнаа ко печурки.....Наполи ги врати во живот,од вчера едвај дишеа:tv:

Ај ние ко фанови на Интер сме никнале сега по киксот на Милан, фановите на Милан беа гласни вчера очекувајќи победа и прво место денес, ама што кур па ти правиш тука ко изгубен германац, дворска будала изиграваш ?

Ај ние ко фанови на Интер сме никнале сега по киксот на Милан, фановите на Милан беа гласни вчера очекувајќи победа и прво место денес, ама што кур па ти правиш тука ко изгубен германац, дворска будала изиграваш ?

Сака да го смени тимот изгледа...од пацерски за попацерски да навива :tv:

Остај го и тој си има мака не му е лесно...

Сака да го смени тимот изгледа...од пацерски за попацерски да навива :tv:
Ко оној SuperFranc, во моментов е за ЦСКА Москва, Милан и Челзи, Интер пакет 3 во едно ке му сервира. :tv:

Abbiati; Zambrotta, Favalli, Thiago Silva, Oddo; Pirlo, Flamini; Seedorf; Mancini Inzaghi, Ronaldinho.

Најди го натрапникот :pos: (мамето негово )

Ко оној SuperFranc, во моментов е за ЦСКА Москва, Милан и Челзи, Интер пакет 3 во едно ке му сервира. :tv:

Тој си има големи маки, прво ми збореше 10-тина дена како Милан бил во форма и ќе не растурел во дербито.

Статива.

После се префрли на Челзи и разно - разни причини зошто ќе не растуреле.

Пречка.

И се е ОК, ама што му требаше сега да се префрла на ЦСКА стварно не ми е јасно :pos: Сите се префрлија на: ќе видите вие од Барса, тој се фатил за ЦСКА :pos:

Abbiati; Zambrotta, Favalli, Thiago Silva, Oddo; Pirlo, Flamini; Seedorf; Mancini Inzaghi, Ronaldinho.

Најди го натрапникот :pos: (мамето негово )

Inzaghi? :pos:

Good one! :)

Тој си има големи маки, прво ми збореше 10-тина дена како Милан бил во форма и ќе не растурел во дербито.
Ќути мене на мсн у Декември ме отекуеше како Челзи ке се прошетале со Интер, и тоа ми вика, немој да се криеш после кога Интер ке биде елиминиран ... :tv:

Кој јадник чоече, се покајав што го блокирав и избришав, али ова антивирусов ми избаци warning Ameba threat па морав одма да реагирам. :wink:

Ќути мене на мсн у Декември ме отекуеше како Челзи ке се прошетале со Интер, и тоа ми вика, немој да се криеш после кога Интер ке биде елиминиран ... :tv:

Кој јадник чоече, се покајав што го блокирав и избришав, али ова антивирусов ми избаци warning Ameba threat па морав одма да реагирам. :wink:

На поранешната легенда од фан-клуб ББилан,Пеце,изгледа брат му е :tv:

AC+Milan+v+SSC+Napoli+Serie+A+6za__O003nql.jpg

AC+Milan+v+SSC+Napoli+Serie+A+oTh_jU5JZxrl.jpg

AC+Milan+v+SSC+Napoli+Serie+A+X5k-N3iEWS0l.jpg

AC+Siena+v+SSC+Napoli+Serie+A+fg5Q-gwtJL7l.jpg

AC+Siena+v+SSC+Napoli+Serie+A+jz1Q4VI3a2Ql.jpg

:tv::tv::tv::tv::tv::tv::tv::tv:

^го нема нешто денеска Сајтлер да постави слики како што правеше претходните кола...:tv:

Миланези знаете кога ќе го тепате Наполи ? .... некњееее :pos2:
Кај сте бе сега ...:pos2:
Ме спремавте вчера во потпис да ме ставате за оваа реплика :pos2:
нешто за авторски права се тепавте ова она ... :ebetese:

Милан заслужи да тепа, кој лузери се овие Наполи, само се бранеа.

Забележано за понатамошна употреба :pos:
Авторски права мислиш да ми платиш или да тужам? :pos:
Ајде Рони, замолчи го типот над мене. :pipi:
Те спремам за потпис. :tv:

:ventilator:

море остај то,отстапката на Мансини-потег на сезоната:tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom