Serie A 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој според вас ќе ја освои Serie A во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    534
Статус
Затворена за нови мислења.
Добро бе мајката, кога газеа Јуве низ Италија секој спорен момент во нивна полза беше на скенер. Сега кога жубуркаат на дното пак секој спорен момент е на скенер. Не знам што го мешате Јуве кога воопшто не се во трката за титула и не знам кој е засегнат од поклонот кој го добил. Што не отворите некоја дискусија за 101 пенал што сезонава го добил Бари или за тоа што минатата сабота Рома доби непостоечки пенал со Јуве. Или само Јуве ви е трн во око?

http://en.wikipedia.org/wiki/Jealousy:helou:

убедливо најпопуларен клуб со милиони навивачи-нормално да е на прво место во јавноста,било да добивал или губел...relax :)

Добро бе мајката, кога газеа Јуве низ Италија секој спорен момент во нивна полза беше на скенер.

Сега кога жубуркаат на дното пак секој спорен момент е на скенер. Не знам што го мешате Јуве кога воопшто не се во трката за титула и не знам кој е засегнат од поклонот кој го добил. Што не отворите некоја дискусија за 101 пенал што сезонава го добил Бари или за тоа што минатата сабота Рома доби непостоечки пенал со Јуве. Или само Јуве ви е трн во око?

Два месеци губиме ко несаглам и уште не сте задоволни, уште ве исполнуваат порази на Јуве. Плус тоа ова им е прв поклон пенал сезонава. Патем, имаме добиено само 2

Вториот бол е заради првиот бол. Знаеш како е, еднаш кога ќе се изгориш на млеко и во јогурт дуваш. Али ако жубуркате на дното вака често кај и да е ќе заборават луѓето :pos:

Третиот болд: always, always ќе не исполнува секој пораз на Јуве. Кип ап д гуд џоб :) :smir:

Вториот бол е заради првиот бол. Знаеш како е, еднаш кога ќе се изгориш на млеко и во јогурт дуваш. Али ако жубуркате на дното вака често кај и да е ќе заборават луѓето :pos:

Третиот болд: always, always ќе не исполнува секој пораз на Јуве. Кип ап д гуд џоб :) :smir:
Муабетот ми е зошто не ги ставите на скенер поклоните кои ги добиле противниците на Јуве. Најсвеж пример за тоа е минатонеделниот натпревар. Да не беше тој пенал, Јуве немаше да изгуби. Значи скратени сме за три бода. Или тогаш, ако сме оштетени, никому ништо.

Добро бе мајката, кога газеа Јуве низ Италија секој спорен момент во нивна полза беше на скенер. Сега кога жубуркаат на дното пак секој спорен момент е на скенер. Не знам што го мешате Јуве кога воопшто не се во трката за титула и не знам кој е засегнат од поклонот кој го добил. Што не отворите некоја дискусија за 101 пенал што сезонава го добил Бари или за тоа што минатата сабота Рома доби непостоечки пенал со Јуве. Или само Јуве ви е трн во око?

Два месеци губиме ко несаглам и уште не сте задоволни, уште ве исполнуваат порази на Јуве. Плус тоа ова им е прв поклон пенал сезонава. Патем, имаме добиено само 2
Извини само, не барам ни да се расправаме ни ништо, но само да те прашам бидејќи јас мислам дека тоа на Рома беше пенал против Јувентус, е знам сега ќе речеш па нормално кога си за Рома, меѓутоа види
Има поставено рака од Гросо, добро подоцна ја трга но сепак контакт има, второ можеби не е толку голем како што е драматичен падот на Тадеи меѓутоа контакт пак има што правилно е досуден за пенал барем според мене. Се гледа дека влијае врз движењето на играчот.

Гросо више беше позади, контактот беше направен, Тадеи малце ја олесни работата со превртувањето но пенал имаше... вината е кај Гросо шо не го пушти Тадеи, Маркизио вајда ќе пресечеше.

Извини само, не барам ни да се расправаме ни ништо, но само да те прашам бидејќи јас мислам дека тоа на Рома беше пенал против Јувентус, е знам сега ќе речеш па нормално кога си за Рома, меѓутоа види
Има поставено рака од Гросо, добро подоцна ја трга но сепак контакт има, второ можеби не е толку голем како што е драматичен падот на Тадеи меѓутоа контакт пак има што правилно е досуден за пенал барем според мене. Се гледа дека влијае врз движењето на играчот.
Абе јас немам ништо против Рома, само го земав за пример тој меч затоа што се уште е свеж. Контактите на тој и на денешниов меч беа горе доле исти(Дел Пиеро беше речиси педерски, неприметно оттурнат од зад грб и поради тоа ја шутна така топката). Или двата не се пенали, или двата се, трето нема.

Абе јас немам ништо против Рома, само го земав за пример тој меч затоа што се уште е свеж. Контактите на тој и на денешниов меч беа горе доле исти(Дел Пиеро беше речиси педерски, неприметно оттурнат од зад грб и поради тоа ја шутна така топката). Или двата не се пенали, или двата се, трето нема.
Не не слушај јас не викам дека имаш нешто против Рома, само онака сакав да те прашам за ситуацијата, а инаку вечерашниов натпревар на Јувентус не го гледав и не знам за пеналот на Дел Пиеро, така да тоа не го коментирам.

Готово е, се се знае..
Честитки до Интер, и нивните навивачи на форумов.:smir:

Муабетот ми е зошто не ги ставите на скенер поклоните кои ги добиле противниците на Јуве. Најсвеж пример за тоа е минатонеделниот натпревар. Да не беше тој пенал, Јуве немаше да изгуби. Значи скратени сме за три бода. Или тогаш, ако сме оштетени, никому ништо.

Ако не е пенал значи скратени сте за 2 бода не за три. Ова го сметаме пошто пеналот беше на крај на натпреварот, така?

Кога сте оштетени не е никому ништо, напротив, тогаш сите ние покрај малите екрани викаме: така им требаше, ај уште еден пенал, дај му црвен на говедото... :pos2:

Мислам ништо лично, ама јас немам гледано 2-3 пати да ви поклонат нешто, со години го гледав филмот. Така да секогаш кога вас ќе ви свирнат непостоечки пенал, вие го гледате како неправда. Ние го гледаме како нешто што природно ве следува. И тоа што Интер победува во серија не е никакво посебно задоволство за мене зошто сме појаки. Јас се надевам дека еднаш кога ќе бидеме на исто ниво, или полоши, ќе изгубите титула поради сомнителен пенал, картон или скандали по други натрпевари. Зошто дури не го осетите тоа, нема никогаш да знаете зошто се радуваме кога ќе ве оштетат.

Уште еднаш, ништо лично кон вас од форумов, ова е само мое размислување на релација Интер - Јуве.

од моментот кога Гочето им го стегна од слободен на Милан јасно е се до крајот...

таман си викам повторно топ 4-ката ќе иде у ЛШ следната сезона, Јуве почна да забушава, ова им беше идеална можност да искористат ремито на Наполи... следно со Ливорно нагости, глејте и овде усерете се :nesvest:

Не ти е мака да се расправаш на темава?
Да му објаснуваш на интераш судење е исто како да му кажваш на склеротична баба кај е вецето.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom