Serie A 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој според вас ќе ја освои Serie A во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    534
Статус
Затворена за нови мислења.
Ви посакувам тој судија да не ви суди НИКАД ....

Племе му ебам , се изгуби кретенот ........

[SIZE=-1]FT[/SIZE]Chievo [0 - 1] Inter Milan
5'

C. Chivu
yellow.gif

12'[0 - 1]
M. Balotelli
goal.gif

34'

M. Balotelli
yellow.gif

40'

P. Vieira
yellow.gif

59'
G. Sardo
yellow.gif

63'
M. Marcolini
yellow.gif

70'

I. Cordoba
yellow.gif

75'
S. Pellisier
yellow.gif

77'

R. Quaresma
yellow.gif

90'

Maicon
yellow.gif

bc.gif
Copyright © 1998-2010 LiveScore Ltd.

Прашање е дали имаше рака а и истата беше залепена до главата на Јепес кој патем кажано ја удри топката, вакви ситуации ретко се суделе, али претходно па чист фаул врз Милито на нивна половина не беше санкциониран, апла очигледен метро до шеснаестерец, башка и го спречија да прими топка по пасот во празно од Снајдер.

Судијата судеше хаотично, кога ке видиш дека имало вкупно 9 жолти картони ке си речеш се колеле овие на теренов, тиња му беше критериумот и за нијанса наклонет кон Киев, и онаа шансата на Пелисиер кога одбрани Цезар, мислам дека дечкото ја смири топката со рака затоа и се бунеа играчите на Интер и за момент застанаа.
Али не е битно, се забораваат овие моменти зашто немаа никакво влијание врз резултатот кој е реален според прикажаното на теренот. :toe:
За останатите тиња меч, за фановите на Интер топ, кога е во прашање Мур воопшто и да не ме чудат ваквите триумфи. :wink:

п.с. Имавте проблеми со звукот ? Кај мене каснеше едно 5 до 10 секунди.

п.с. Имавте проблеми со звукот ? Кај мене каснеше едно 5 до 10 секунди.
да, каснеше 10 секунди, приметив при фаулот над милито, се бунеше, па после тоа публиката се јави.

Звукот беше капак на утакмицава... Мислев дека во позадина играат плејстешн у телма :pos2:

Кај сите каснел звукот изгледа.Точно е дека судијата беше тапа ама се гледа дека тенденциозно ги гледаш работиве.Пенал имаше е сега што се изгуби судијата и му беше страв да суди во 96-та минута не се криви Киево.Да беше на спротивната страна случката одлуката ќе беше поинаква.

Кај сите каснел звукот изгледа.Точно е дека судијата беше тапа ама се гледа дека тенденциозно ги гледаш работиве.Пенал имаше е сега што се изгуби судијата и му беше страв да суди во 96-та минута не се криви Киево.Да беше на спротивната страна случката одлуката ќе беше поинаква.
Имаше ли фаул врз Милито 2 минути претходно пред нивни шеснаестерец ? Тука ке изиграа минимум минут уз задржување време, капак на Се реков и погоре, Се се случуваше пред судијата. :toe:
Реакцијата на Милито, Снајдер и онаа на Мурињо доволно говореа за таа смешна одлука да не се досуди очигледен фаул.

Грешка, не му треба калење у друг тим. На калење се праќаат играчи кои неможат да играат у прв тим и да не скапува на клупа го праќаат негде. Овој е првотимец на Интер.

Кој би отишол сеа Балотели у послаб тим уште поголем филм ќе си пикне у глава пошо тамо ќе биде звезда прва.

Него треба на шамари сваки тренинг Занети и Матераци да го фатат, едно месец дена узастопно :pos2:

И шо ако е у прв тим ? Според мене нема некоја голема корист од него освен провокации и глума.

Ај не заебавајте, колку грубо играа не искршија од ќотек, добија 3 жолти картони а Интер 6. Имаше лудачки стартови во наптреварот. 6 минути продолжение даде судијата за ништо, и сега сакате за онаква ситуација да им свирне пенал. Мислам дека премногу направи за нив цел натпревар, а тие не можеа голот да го видат каде е. Само стартот врз Пандев со колено во глава беше за црвен картон и за затвор. Фаулите врз Снајдер не ги ни бројам, едно 10-тина пати ни одземаа топка со фаул во средината и започнуваа напад, судијата ништо не гледаше. Пенал ќе беше смртна пресуда за него, не ќе го пуштеа да суди повеќе, и вака беше претерано тенденциозно.

Денес Бало даде гол. :toe:
Жутиот паметно го изигра само прерано го направи, нема да игра дома со Сиена а ке биде достапен за Бари гости и Милан '' дома '' .

Мада, имам кажано неколку пати во фан клуб Интер, не му е место ко крило тоа е факт, поголема корист тимот би имал од него како класичен напаѓач или евентуално полушпиц, јебига, у гени му е таа позиција, не оваа која ај што е стриктно крилно па и у филозофиите на Мур се бара играње и одбрана, тоа ти е ко од Ибра или Пато пример да бараш работи за кои едноставно не ги бива.
Сите одат со оној муабет, дете е, шо има везе, дете е и природна позиција му е во нападот, и Сантон е дете па тоа не значи дека мора да игра во средината и по дифолт, зашто е дете, да игра на високо ниво утакмици а е на неприродна позиција за него. :wink:

п.с. Ете Иосоно и тој момент го заборавив, фаулот врз Пандев од играч кој веќе имаше жолт картон. :toe:

Што збори црниов?
Според преводот од насловот у стил, ми се гади од публиката во Верона. :) Maда, и лани беше истата приказна со публиката на овој стадион па постигна гол, сезонава исто.

Балотели е катастрофа жива, секако и тој е исфрустриран, го исфиркуваат навивачи, ама како што рекоа, во тежок филм е влезен. Ниту додава топка и плус изведува и шутира без везе. По секој негов глуп потег, а ги има се почесто гледа кон клупата, Мурињо што ќе му каже. Едноставно мора некој да го скастри.

Добро ок, веќе навика ви е да го критикувате али, едно прашање, кој го постигна единствениот гол на мечот ? И уште едно, што тоа направи Милито пример, или Маикон, повеќе од Балотели ?

Погоре испостирав, даде гол, играше крилно каде дефакто не се снаоѓа добро и тоа е тоа, нека му даде Лео на Пато улога стриктно ко крило, или па Милито или Ето нека тераат таму каде што е Балотели па ке видите ваљда како се снаоѓаат напаѓачи на таква позиција.
Ај да не дадеше гол па да ги разберев критките, вака кога даде нема потреба да се критикува копиљот, и мене знае да ме накурчи али од денес сум задоволен како изигра, бар според стандардите кои ги постави овој меч.

А за жолтиот, во ситуација кога е пред картон за суспензија, подобро за тимот во ситуација кога недостасуваат дел од играчите во нападот е да не игра со Сиена, отколку да биде суспендиран пред мечот со Бари или уште полошо, со Милан.

Момци, што им се деси на Рома бе, 2 гола у последна минута.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom