Serie A 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој според вас ќе ја освои Serie A во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    534
Статус
Затворена за нови мислења.
Ти кажав погоре преку стапов ми е од вашата ароганција као нешто демек вие сте непокорните во Сериа А, вие владеете, ваша е и слично.

Али ок е разбирам. Патите од комплекс. Комплекс дека во животот не сте се израдувале на голема титула.
Аха голема од оние во ЛШ што ги даваат.
Претпоставувам дека ви е тешко дека не сте доживеале таква емоција, да играте во финале, да се борите за големиот пехар...
...ја од друга страна од екипите за коишто сум навивал да не се фалам ама се имам радувано на 4 титули во ЛШ односно 4 финалиња, а само на едно сум тагувал.

Ако сакате слободно ке бидам фин ке ви раскажам како изгледа тоа, онака ке ве седнам околу мене еве зима е ке најдеме негде камин и ке ви раскажувам пополека како на филмовите...

Само колку да ја доловите емоцијата, целата еуфорија пред и после финалето, моментот кога го креваат трофејот ау ауу ауу партали. Не заради друго жал ке ми биде ке остарите ке ви попуштат сетилата додека да земе вашиот тим таква титула па нема да може да го доловите тоа чувство.

Ок, знам дека е тешко ама тоа е што е:)

Дотогаш ragazzi

Дакле, ем си накурчен ем ти е жал за нас :pos:

OK, имаш право да бидеш накурчен, морам да признаам дека многу бурек јадеме, ама такви сме бе што да правиме сега :pos:

Сега незнам ти за колку екипи навиваш и како си се радувал, ама ми даде идеја и јас да почнам да навивам за едно 10 екипи во Европа, има секоја година да си се радувам :pos:

Фала богу, ние немаме од што да сме незадоволни. После многу години суша дојде време на доминација, си се радуваме и тоа е нормално. Не навиваме како тебе за многу екипи, само за една. Колку можеме победуваме и тоа е тоа... можеби ќе освоиме ЛШ можеби нема. Се е тоа нормално, еден ќе победи, другите ќе изгубат. Ама вас ве пегламе. И се резилиме повремено, како и сите. Со Барселона, не со Цирих.

Ама колку и да брмчиш сега тука и да се надвикуваш со нас, нема да ги смениш фактите, а тие се:

1. Последниве неколку години, Интер е за класа пред другите Италијански екипи. Како стојат работите, не се гледа како ќе ја прекинете оваа доминација, освен ако не ве купи некој шеик од С.Арабија.

2. Во последните 3 натпревари, официјални и пријателски (Лига, САД турнир и Тим Куп), Интер - Милан 7:0, или поинаку кажано, 225 минути немате постигнато гол а имате примено 7. А крекате. После ние сме биле арогантни.

3. Милан има едвај 2-3 фудбалери кои би дошле во комбинација во првите 18 во Интер. Значи Пато сигурно и + 2ца гратис. Тоа се вика класа.

Смири се и уживај малку во фудбалот, полесно ќе ти биде :smir:

Па дирекорт местел тој отиде ако местеа и другите и тие сега ќе ми правеа друштво:haha: Инаку во -12 сте планирате некогаш да не стигнете или... какви ви се плановите мене ми се чини и тие што ни ги зедовте педерски ќе ги вратите па ќе видиме :vozbud:

А што ќе ти одговарам... :pos:

Дечки како е ситуацијата на табелата во моментов?

Само Интер до титува, најдобри се. Позз до сите навивачи на Интер

Во согласност со друтите модератори, решивме темава оди под клуч некое време.

Смирете страсти вие за тоа време...

Ае доста беше одмор, денеска продолжува Сериа А... погледите насочени кон Пандев :)

Chievo - Inter - 12:30
Atalanta - Napoli - 15:00
Sampdoria - Palermo - 15:00
Lazio - Livorno - 15:00
Siena - Fiorentina - 15:00
Parma - Juventus - 15:00
Bari - Udinese - 15:00
Catania - Bologna - 15:00
Cagliari - Roma - 15:00
Milan - Genoa - 20:45

A шо е финтава, зашо утакмица у 12:30?Никат до сеа немало така ко шо памтам ја.

Пошто сум баниран на фан клуб интер сакам да кажам нешто во врска со жалотели. Значи дечкото изгледа многу игра плејстешјн или незнам шо ама многу страшен филм си има умотано у главата и тешко да излезе од него. Може е добар,но неговото понашање,дисциплината во играта му е во минус влезена. Му треба малце калење во некој друг тим да му дојде мозокот.

Пошто сум баниран на фан клуб интер сакам да кажам нешто во врска со жалотели. Значи дечкото изгледа многу игра плејстешјн или незнам шо ама многу страшен филм си има умотано у главата и тешко да излезе од него. Може е добар,но неговото понашање,дисциплината во играта му е во минус влезена. Му треба малце калење во некој друг тим да му дојде мозокот.

Грешка, не му треба калење у друг тим. На калење се праќаат играчи кои неможат да играат у прв тим и да не скапува на клупа го праќаат негде. Овој е првотимец на Интер.

Кој би отишол сеа Балотели у послаб тим уште поголем филм ќе си пикне у глава пошо тамо ќе биде звезда прва.

Него треба на шамари сваки тренинг Занети и Матераци да го фатат, едно месец дена узастопно :pos2:

Грешка, не му треба калење у друг тим. На калење се праќаат играчи кои неможат да играат у прв тим и да не скапува на клупа го праќаат негде. Овој е првотимец на Интер.

Кој би отишол сеа Балотели у послаб тим уште поголем филм ќе си пикне у глава пошо тамо ќе биде звезда прва.

Него треба на шамари сваки тренинг Занети и Матераци да го фатат, едно месец дена узастопно :pos2:

Точно :)

Како Тоти на времето.Имам читано дека кога ќе направел глупост во соблекувална добивал клоца од капитенот,потоа шамар од тренерот и на крај дома стариот му "објаснувал" некои работи.

Балотели дали го сакате или мразите тој и играчиште.Да си го среди темпераментот би бил подобар и од Пато.
Мурињо е тренер што би можел да го напраи играчиште,ама ќе видиме времето ќе покаже.

Му треба цврста рака како на Капело на пример.Ама сепак некои супер таленити никој неможе да ги смири.Касано да го земеме како пример,чим Фабио се откажа од него,па еве го сега во Сампдорија гази,ама сепак требаше да биде многу повеќе од сега што е.

Овие Киево од фан клуб Рома (иако се 6мина ) да се собереа ќе ги победеа :)
Ептен тапа игра:tapp:

Што бе од сеа ќе има утакмици и од 12:30 ? :)
Многу ми е чудно некако. А и пенал на крај ко да имаше а

Што бе од сеа ќе има утакмици и од 12:30 ? :)
Многу ми е чудно некако. А и пенал на крај ко да имаше а
Имаше ама ако не им свиреа ептен беа тапа немаше да заслужат бод .... Вака ни Вардар слабо не игра!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom