Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 31.001
- Поени од реакции
- 50.362
Е сеа ја заеба работава, се изгубиХах, малце и да се посмеам од дебатава...
Кој е остатокот? Баш ме интересира... Зашто чим сум толку грд, кога ќе прашаат, кој е најубав дечко у маало, сите моето име го кажуваат, покрај тоа што викаат дека не сум бил многу верен у врски, сум изневеруал енд стаф...? Кога ќе видат како што треба, ќе видат дека стварно ја сум најубав, без разлика на неверството. Сепак, јас сум врвот у маалото, сите сум ги прошол... сите сакаат да бидат ко мене...
Закон.
![]()
Знаеш многу добро што сакав да ти доловам иако трудот ми е залуден зашто си фан на Јувентус и нормално е да не си објективен во врска со тој проблем .
Еве, малце посериозно, твојот став би бил буквално ист во случај Интер да беа обвинети за местење лани а не за претходни 3 години иако администрацијата на тимот е таа со декади .
Подобар пример од ова немаш, јебига, затоа реков дека некои работи се универзални, или сега ке се правиме наудрени и ке кажеш, не бе, ако нема докази за претходните 3 сезони тогаш Морати местел само лани ?!?!
п.с. За цитатот погоре
, и тогаш мама те буди и ти вика, сине стани, еве ти ја кесата, стави ја на глава и оди на школо .