И Тоти би го додал јас овде
гарант ќе биде повреденАспољутно
И Тоти би го додал јас овде
гарант ќе биде повреденАспољутно
Тоа беше на навивачка група транспарент не на поединец. Малдини, Дел Пјеро, Занети... заслужуваат почит од сите.
Тој плачко од играч не би го ставил ни близу до овие тројца, а камо ли рамо до рамо со нив...И Тоти би го додал јас овде
точно, за Тоти потполно се согласувам со тебе тој е плачко... и се чудам како дечките не го спомнаа Роки во ова друштво, тој е една од најголемите легенди на римскиот гигант-Лацио, а па каде еТој плачко од играч не би го ставил ни близу до овие тројца, а камо ли рамо до рамо со нив...
Марли дај молим те... како овој плачко во ова ценето друштво на капитени... признај не ти текнало за Ди Канио па затоа така си го "тропнал" ТотиИ Тоти би го додал јас овде
Не се бламирај, Тоти е играч ипол ама има многу испади кои му го валкаат името и затоа не заслужува да биде ставен до тие тројца.точно, за Тоти потполно се согласувам со тебе тој е плачко... и се чудам како дечките не го спомнаа Роки во ова друштво, тој е една од најголемите легенди на римскиот гигант-Лацио, а па каде е
Ди Канио??? цццц не е фер
Марли дај молим те... како овој плачко во ова ценето друштво на капитени... признај не ти текнало за Ди Канио па затоа така си го "тропнал" Тоти
па кога ти така викаш така нека биде, ах тие испади...Не се бламирај, Тоти е играч ипол ама има многу испади кои му го валкаат името и затоа не заслужува да биде ставен до тие тројца.
Пљук пљукпа кога ти така викаш така нека биде, ах тие испади...
кога тоа се десило???мислиш на оној натпревар кога заврши 1-1 во Милано поланската сезона... така ли?Па у право се овие за Тоти што велат, во Италија тешко дека ке начекаш фан на Јувентус или Интер кој го цени Тоти како личност т.е. како Дел Пиеро, Занети или Малдини, за оние на Милан незнам али за првонаведениве гарантирам дека е така .
Испадот со Тудор, испадите на Меаца не се забораваат, чудно, кога Балотели ги зачепи фановите на Рома истото им сметаше ( иако го вреѓаа цел меч ), а заборавија дека Тоти слично се понашаше на истиот стадион .
Знам еднаш даде гол и застана пред Curva Nord со прстот на уста у стил, тишина .кога тоа се десило???мислиш на оној натпревар кога заврши 1-1 во Милано поланската сезона... така ли?
пократко нели можеше да го најдеш
Ете зашто Тоти не го почитуваат.
и јас ги сакам таквите типови на играчи, провокатори и арогантни но ужасно добриЗнам еднаш даде гол и застана пред Curva Nord со прстот на уста у стил, тишина .
Затоа реков, од Curva Nord респект неможе да добие.
Нејсе, аналогно на постот на Марли, да, луѓе како Тоти се реткост денес во фудбалот кои покажуваат таква лојалност кон една екипа и потребни се таквите во овој Спорт, што се тиче мене за неговиот однос, такви фудбалери искрено ми се свиѓаат ( ко Ибра, Балотели ) само проблемот е што е капитен на екипата и затоа ми беа чудни некои негови испади.