- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 9.265
- Поени од реакции
- 5.045
Колку ми е интересно кога читам вакви постови...
Браво ТЕНК, од секад си знаел да ме насмееш. Еве ти flower :smir:
Ja i zelenko mu daov :pos2::pos2::pos2::pos2:
Колку ми е интересно кога читам вакви постови...
Браво ТЕНК, од секад си знаел да ме насмееш. Еве ти flower :smir:
ви кажа човекот се....баш онака убаво завиткано,од страна ви го пушти ,не е толку лош како мене директно:!1965 година! :back: Pazza Inter Sognala !Тоа е, неможе сите да се радувамо на исто... некој се радува поретко, ама барем знае на што се радува и знае дека тоа вреди појќе од се, некој се радуе на нешто помало од тоа и така
Знаеш колку глупо звучи ова ако си сериозен?Ако поминеме групи на ЛШ да Ако кикснеме со Рубин и Барса ...Може да се поздрави Торино со скудетото :jaj::jaj:
Знаеш колку глупо звучи ова ако си сериозен?
Шампионски тим а неможе на 2 фронта...
Па да сумираме....Знаеш колку глупо звучи ова ако си сериозен?
Шампионски тим а неможе на 2 фронта...
Теоретски да. Али во пракса сеуште максимумот е четврт финале во ЛШ и титула во Сериа А. Пред овие титули максимумот беше 3/4 место Сериа А и полуфинале ЛШ. Ретко кој клуб може да игра до крај на 2 фронта. Освен Манчестер Ј и Барселона не сум видел таков клуб во последниве години. Тоа е тоа што му фали на Интер да биде врвен клуб во Европските натпреварување. Сила за 2 фронта.Па да сумираме....
Први во Серија А
Први во група Лига Шампиони
Хмммм...
Мислам дека можат... :helou:
Не така бе.Види сеа , 4 шампионски тима се во таа група ... И секој секого може да победи ....За разлика од останатите кои се паѓаат во групи со тимови како Цирих (се извинувам ако ги навредив навивачите на Милан) :kesa::kesa::kesa:
Тоа беше на навивачка група транспарент не на поединец. Малдини, Дел Пјеро, Занети... заслужуваат почит од сите.Единствен потег што го поштувам од интераш е оној транспарент за малдини што беше на последното дерби како пишуваше нешо 20 години противник.....го има некој?се надевам на ист и за Дел Пиеро
Единствен потег што го поштувам од интераш е оној транспарент за малдини што беше на последното дерби како пишуваше нешо 20 години противник.....го има некој?се надевам на ист и за Дел Пиеро
Тоа беше на навивачка група транспарент не на поединец. Малдини, Дел Пјеро, Занети... заслужуваат почит од сите.
АспољутноИ Тоти би го додал јас овде