Точно. Со оглед на тоа дека Ибра сакаше да го напушти Интер, Интер направи добра зделка со тоа што го продаде Ибра а го доби Ето + 50 милиони, иако Ето во моментов според мене не е ни половина од она што беше Ибрахимович. Секоја чест за Милито.
Ето не дојде тука за да го замени Ибра, неможеш ти да замениш играч кој е уникатед и единствен на планетава . Никој овде на форумов, вклучувајки ме и мене, не кажа дека Ето ке го замени Ибра, сега играта на Интер не е сведена преку еден играч, се игра тимски, Ето има дадено 5 голови во 10 меча, Милито има дадено 7 во 9 меча, Балотели 3 и тн и тн, нападот е перфектен во секоја смисла, споредбено со минатата година имаат и повеќе бодови во лигата и далеку поголем број на дадени голови што значи падна во вода муабетот Интер без Ибра се ништо .
Минатата година Ибра + Балотели постигнаа вкупно 33 голови во Серија А, оваа година Ето + Милито 12 во 11то, 12, колку што има цел тим на Милан дадено .
А за Диего, тој наследува еден Недвед, ако за Ето може да се каже дека не е ни половина од Ибра ( иако не е земен за да го прави тоа што Ибра го правеше, т.е. да биде лидер ), тогаш бразилецот не ни може да се стави во иста реченица со чехот .
Второлигаши? Кои второлигаши, Серија А сме, конкуренти сме ви за титулата... Уствари чекај, за минато збориме? Ако збориме за минато, слободно кажи, имаме многу да ти кажеме. Верувај, не сакаш за тоа да збориш со нас. А и како што знам, вие се буневте коа ќе го спомневме минатото... :леводесно:
Италијаните велат, еднаш крадец засекогаш крадец, општо прифатено во целиот свет, сваќаш дека никој веќе не ви симнува капа за трофејното минато како што истото го правеа пред Калчополи, се фрли сомнеж и црна дамка од која нема бегање.
Сега вие што се обидувате да го промените тој став е ваш проблем, фанови сте на тимот и ве сваќам, али јебига, отвори неккогаш goal.com пример, и глеј како некој од Англија ке искоментира дека калчото е дувло на мафијаши, местачи и остало, погоди од кого ја има добиено таа слика .