Serie A 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој според вас ќе ја освои Serie A во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    534
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас мислам дека Јувентус има најголеми шанси за да ја освои Сериа А сезонава. Барем така зборат луѓево од надворешниов свет... :helou:

И ти ли си од другиве галаксии? Поздрави го ЉуБе ако се видите... :pos2:

Но Диего никогаш не рекол дека не сака да дојде во Јувентус

Ајде најди изјава каде што Снајдер вели дека не сака да дојде во Интер.

П.С. И на Зебина му се исполни сонот да игра во Јуве и во Сериа Б во пакет, тоа немој да го заборавиш.

Јас сум од канализацијата, подземниот свет :)

Хахахахахахахахах! Добро луѓе извинете што ја започнав темава али ајде да завршиме јас мислам дека Диего некој друг мислие нешто друго и така, али имам идеа не знам дали ќе биде прифатена од модераториве, ај да направиме тема во која ќе гласаме кој е подобар Диего или Снајдер, знам дека ова звучи како некој си од подземниот свет или пак од оние од друга галаксија но мислам дека ова вака може да го решиме?? :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Хахахахахахахахах! Добро луѓе извинете што ја започнав темава али ајде да завршиме јас мислам дека Диего некој друг мислие нешто друго и така, али имам идеа не знам дали ќе биде прифатена од модераториве, ај да направиме тема во која ќе гласаме кој е подобар Диего или Снајдер, знам дека ова звучи како некој си од подземниот свет или пак од оние од друга галаксија но мислам дека ова вака може да го решиме?? :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Мислам дека гледаме премногу субјективно на случајот и едните и другите. Тема има можеби поента за да не загадваме тука само за нив а анкета ти кажав релевантност - 0.
Еве мое мислење за двајцата, нема да заебавам нема да бидам субјективан :smir:
1. Снајдер - Го гледам како просечен фудбалер кој малку откокнува од средината. Значи мислам дека има техника, шут пасс и се таму ама пак во некоја нормала - не на ниво на звезда. Можеби многуте повреди кои досега ги имаше влијаеле да не е топ фудбалер меѓутоа и повредите се дел од играта па потребно е да се надминат и тие и пак да бидиш добар. За разлика од Диего наместо пораст има опѓање во кариерата, бил во Реал се очекувало многу од него ама некако мислам дека не ги исполни очекувањата.
Сепак се работи за квалитетен играч и секогаш кога репрезентација која ја сакам играла против холандија најмногу ми било страв од тој шутот негов.
2. Диего - голема надеж, релативно скромно резиме. Значи сите критики за него се беспрекорни немам прочитано некој да коментира нешто негативно за него. Е релативно помлад, нема настапувано во топ клуб досега. па затоа и нема титули. Факт е дека за времето во вердер тие имаа некакви успеси. Кој фактор беше Диего ајде ќе видиме сезонава.

Веќе почна да покажува кој фактор е Диего!!! по ова што го покажа против Рома мислам дека ги затна сите проклети усти шо лафеа неуба за него:baeh:

и уште една порака до сите конкуренти
ЗЕМЕТЕ ДЛАБОКО ВОЗДУХ ОТИ ЌЕ ДИШИТЕ ПРАШИНА СЕЗОНАВА!!!!!

Веќе почна да покажува кој фактор е Диего!!! по ова што го покажа против Рома мислам дека ги затна сите проклети усти шо лафеа неуба за него:baeh:

и уште една порака до сите конкуренти
ЗЕМЕТЕ ДЛАБОКО ВОЗДУХ ОТИ ЌЕ ДИШИТЕ ПРАШИНА СЕЗОНАВА!!!!!

Абе ова рели е? па ке дишиме прашина? :pos:

заслужена победа на јувентус а и реално беше да се очекува победа
честитки до навивачите на јувентус:smir:

Во поени бе Ајнштајн:tapp::tapp:

Добро бе Нострадамус не се пали одма...има време ебаго.

И Ббиланистите се палеа така на почеток на сезона,па види сега како се резилат...својот фан клуб го нарекуваат фан клуб-РЕМЕТ :pos2:

Коа играат ЈуБе интер ?
ако сум навивач на интер не би поставувал такво прашање....поарно седете си дома на тој ден...

Диего-немав сомнеж во него дека ќе дојди и ќе се наметни како вистински фудбалер и работник.... браво за управата,браво за диего,вистински избор на тим,ќе претставуваат страв и трепет за секој противник.... годинава се враќаме на старите патеки,интераши вашата историја завршува тука,нешто слично како пред 20сетина години:baeh:

ако сум навивач на интер не би поставувал такво прашање....поарно седете си дома на тој ден...

Диего-немав сомнеж во него дека ќе дојди и ќе се наметни како вистински фудбалер и работник.... браво за управата,браво за диего,вистински избор на тим,ќе претставуваат страв и трепет за секој противник.... годинава се враќаме на старите патеки,интераши вашата историја завршува тука,нешто слично како пред 20сетина години:baeh:

Па дома ќе си седиме кај ќе одиме :pos2:
Немаш појма колку ти личи постов на оние 100 тина постови од Миланезите кои станаа толку славни што завршија по потписи, титлови, кајгана, фејсбук... :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom