Serie A 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој според вас ќе ја освои Serie A во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    534
Статус
Затворена за нови мислења.
Бориело е дупе несмасно, Берба е три класи над него, но сепак Манју се паметни и знаат дека Бугарот не е достоен за нив, додека Милан самите себеси се вреѓаат со тоа што чуваат во екипа напаѓач како Бориело, да не зборуваме за останатите ѕвездаши, Фавалињо,Одо,Бонера,Пипо...

Па не би рекол само едно Палермо сепак се апсолутен фаворит на натпреварот ...:tv:

tretrt.jpg
Еве го се јави Манчестер Сити...

лацио 2ка,Болоња 1 и Јуве 1 од авион се гледаа какво ливче мајсторско уште рома вечер да тепа

Денес некако изненадувачки што го нема Боби Мкд да ги провоцира миланезите....барем за тоа го бива:pos2:..сигурно вчера имал :drk::drk::drk: на миколи и пасторе:pos2::pos2:(шала до него)

Боби[Мкд];3507631 напиша:
Тебе изгледа аМнеСтија те фатило.:tv:

HansJoerg-Butt-Bayern-Munich-Juventus-Champi_2395017.jpg
3 пат ми реплицираш со оваа слика бе дај нешто ново да видиме од тебе, не си интересен веќе ...

Најинтересно е овде што кога пишуваш нешто за Милан те напаѓа навивач на Јуве ,а кога пишуваш за Јуве те напаѓа навивач на Милан,абе сите изгубени случаи се најдени во заедничка мака ...:pos2:

Од огромниот список на играчи кој ви го напикаа годинава.

clint_dempsey_633568318814062500.jpg

Боби[Мкд];3507673 напиша:

Хаха не почнувај нема толку простор на форумов да се постираат сите ...:pos2:

Боби[Мкд];3507673 напиша:

Веќе стануваш поинтересен :pusk:

"Ne razmišljam o reprezentaciji, jer ne verujem da ću biti izabran. Ali se ne opterećujem previše zbog toga, jer ću leto provesti zajedno sa porodicom, šro mi je mnogo važnije od igranja na Svetskom prvenstvu", naglasio je kapiten Palerma.

Штета е да не го вика, или многу подобра опција е Јакинта. :tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom