Serie A 2009/2010

Кој според вас ќе ја освои Serie A во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    534
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
зборев ја дека раниерн не е чоек за титула ама тоа е има по паметни од мене

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.318
Поени од реакции
46.917
зборев ја дека раниерн не е чоек за титула ама тоа е има по паметни од мене
Браво Тенкчо, ја откри Америка, сега знаеш како се осеќал Колумбо. :tv:
Раниери се знае дека е лузер тежок, али сезонава си ја тера фантастично на ошто изненадување, дури и фановите на Рома не очекуваа ваков развој на настани.

Али ова денес .... по незнам кој пат, ЧУДО, Рома заслужија да победат минимум 3-0, али Сторари ( играч на Милан btw ) и Пацини го замолчија пола Рим, тоа е '' убавината '' на овој спорт, не победува секогаш подобриот ( во случајов Рома ).
Трагедија за фановите на овој тим, да не си у нивна кожа у моментов, мада, сеуште ништо не е готово. :wink:

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
СЕ до изедначувањето Рома ја имаше комплетно контролата,а примениот гол некако ги раздрма....потоа немаа сила да дадат гол иако притискаа,а сето тоа го казни Сампа иако пред тоа беше изваден најопасниот нивни поединец Касано кој асистираше за првиот гол.....многу интересен натпревар со лош епилог за Рома,кикснаа кога требаше да продолжат со одличните резултати,а Сампа се доближи до местио во ЛШ.....во секој случај ќе биде интересно до крајот

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
Не го гледав натпреварот меѓутоа ова за мене е очекуван кикс од страна на Рома
Избегнатиот сигурен пораз од минатото коло им се врати денеска ,едноставно Интер мора да биде шампион и оваа година нема друго :)

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Браво Тенкчо, ја откри Америка, сега знаеш како се осеќал Колумбо. :tv:
Раниери се знае дека е лузер тежок, али сезонава си ја тера фантастично на ошто изненадување, дури и фановите на Рома не очекуваа ваков развој на настани.

Али ова денес .... по незнам кој пат, ЧУДО, Рома заслужија да победат минимум 3-0, али Сторари ( играч на Милан btw ) и Пацини го замолчија пола Рим, тоа е '' убавината '' на овој спорт, не победува секогаш подобриот ( во случајов Рома ).
Трагедија за фановите на овој тим, да не си у нивна кожа у моментов, мада, сеуште ништо не е готово. :wink:
не ја отркив затоа реков има и попаметни од мене изгледа.Дека во фан клуб рома беа убедени дека мр.Раниери ќе им донесе титула тоа сакав да кажам:wink:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Tenk пичко една , стај си аватарот од Мунтари ...имаш уште за носење , ме пиздиш вака !!! :smir:

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
Премиерно да ги изгледаме најинтересните моменти од натпреварот ,за сите што ја гледале утакмицата само мало потсетување на радосните моменти за навивачите за Интер ,и моментите на жалост за навивачите на Рома ,Јуве , Милан ... :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom