Serie A 2009/2010

Кој според вас ќе ја освои Serie A во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    534
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
У пм да фати Фиорентина :nerv:

Се надевам ќе биде интересна Удинезе-Јувентус.
Типувам победа на Удинезе.:vozbud:

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.467
Поени од реакции
6.811
ве е*ам у буљашите сите бетерз поени си ги ебав на иксот на катанија палермо, лажови едни...

M

Mario Gómez

Гостин
Лелеле таман како се погоди, вечер палам свеќа од големите за Јувентус. :pop:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Горе долу така е, вечер не очекувам нити Удинезе да киксне.
Nе киксна, сигурна рутинска победа .:tv:

Убав коеф у кладилница, јуве ме утепа со пари последниве недели, со Наполи, со Самп и оваа, кутрите ќори и сакати а убаи коефициенти им даваат на противниците нивни.

Шо фин народ са ова кладилницеве :pos:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Nе киксна, сигурна рутинска победа .:tv:

Убав коеф у кладилница, јуве ме утепа со пари последниве недели, со Наполи, со Самп и оваа,
Кој ќе ги слуша од утре-задутре со нови афери, мора со нешто да се деконцентрираат фановите :pos2:

B

boki10messi

Гостин
Да се кандидира мечот Јувентус-Интер од оваа сезона за 7-те светски чуда. Како успеаа да победат затворениците, цел живот ќе се чудам.:toe:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Да се кандидира мечот Јувентус-Интер од оваа сезона за 7-те светски чуда. Како успеаа да победат затворениците, цел живот ќе се чудам.:toe:

Do you believe in magic ?? :pos: :pos:

п.с Ди Натале :pos:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Јас па ненормален 2 ка играв. :pos2:
доста лажеш бе ти аман дај да видиме доказ?Тоа е тоа ве молам поштедете од ремет ако сакате барем празников ситуацијава е алармантна ми е гајле на кое место ќе завршат коа ни самите играчи не се сеќираат да ги маваат со табли јајца некој што не го заслужуваат ни малку дресот на Јуве.Повеќе среќа до година за мене сезонава е утка невидена

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Да ти еб*м екипата Јубе, само уште таа ми остана последна гол - гол на ливче и ме зафркна. Ај што го изедоа, ама еден гол да не може да се дде од 10 шанси на крај. Пу како зезнаа и Палермо и Наполи да му избегаат, да не види ни Европа лига.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Да ти еб*м екипата Јубе, само уште таа ми остана последна гол - гол на ливче и ме зафркна. Ај што го изедоа, ама еден гол да не може да се дде од 10 шанси на крај. Пу како зезнаа и Палермо и Наполи да му избегаат, да не види ни Европа лига.
Кој те терал да го играш Јуве играј си таму серија Б више гола паѓаат ај доста више со таа спортска сите го пцуете јуве пред утакмица а уствари сите го уплаќате кој К*урац ве терал ?????

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Е ајде де и јас сум будала не викам не. Што е најтрагично ги гледав минатото коло со Аталанта дома како се килават, ама викам ај Дел Пиеро ќе даде некој слободен удар пак:)

Уф уф со мерак чекам за 2 недели да гостуваат во Милано, има да биде фешти, ако до тогаш не им се зациментирани надежите за ЛШ, тогаш Интер ќе ги докусури:vozbud:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Е ајде де и јас сум будала не викам не. Што е најтрагично ги гледав минатото коло со Аталанта дома како се килават, ама викам ај Дел Пиеро ќе даде некој слободен удар пак:)

Уф уф со мерак чекам за 2 недели да гостуваат во Милано, има да биде фешти, ако до тогаш не им се зациментирани надежите за ЛШ, тогаш Интер ќе ги докусури:vozbud:
немора да значи и прошлиот пат беше слично така да мотивот со Интер е друг како друга екипа се искрено малце страв ќе ми биде да ја гледам таа и било која утакмица до крај сезонава

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom