Serie A 2009/2010

Кој според вас ќе ја освои Serie A во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    534
Статус
Затворена за нови мислења.

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.761
Поени од реакции
9.867
не, не сакав да кажам дека се подобри... туку уште од почетокот целта ми беше дека не се тралала или ко што потенцираа горе дека Милан немале асален голман, само тоа се обидував да демантирам
Нормално дека не се, не за џабе бранат во Милан, но фактите не ти беа соодветни за споредбата, тоа е се што сакав да кажам.

Другото, секој свое размислување... :wink:

Член од
3 ноември 2007
Мислења
189
Поени од реакции
58
Гледајќи ја традицијата. После секоја лоша сезона на Рома, наредната сезона Рома се бори за титула. Па можам да прогнозирам дека Рома е еден од главните кандидати за титулата сезонава.:baeh:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.967
Поени од реакции
23.500
ни фали некој уште од јувентус и да праиме екипа!
п.с.ке напраам после некоја најтапа формација со најтапа играчи!

eve edna od igraci od proslava sezona sezona

Kalac

Favali, Rivas, Knezevic, Grigera

Mancini Kvarezma Tiago Viera Jankulovski

Shevchenko

:pos2:

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.588
Поени од реакции
6.750

Kalac

Shevchenko

Стај го првиот тим на Милан и ке го добиеш посакуваниот одговор ... :smir:

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.548
Поени од реакции
7.089

Kalac

Shevchenko

не заебавај кварезма скрос десно мансини скрос лево за да разараат :)

Jockata

Рапериште
Член од
13 август 2009
Мислења
158
Поени од реакции
7
Годинава без некој појачувања ама рано е и за тоа ,ќе дојде некој играч што ќе си ја заврши работата иако и вака сме јак тим и годинава Рома редно е после толку години да биде пак на врвот како што кажа Лионлеф после секоја лоша сезона Рома е одлична наредната и така ќе биде .Не требаат некој си јаки играчи за да бидеш на врвот .

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.940
Поени од реакции
8.842
Годинава без некој појачувања ама рано е и за тоа ,ќе дојде некој играч што ќе си ја заврши работата иако и вака сме јак тим и годинава Рома редно е после толку години да биде пак на врвот како што кажа Лионлеф после секоја лоша сезона Рома е одлична наредната и така ќе биде .Не требаат некој си јаки играчи за да бидеш на врвот .
со овој состав би бил задоволен и со 4-то место во сериа а ама под услов да освоиме УЕФА или обратно да отпаднеме од УЕФА а да го освоиме скудетото било кој од овие две варијанти

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.548
Поени од реакции
7.089
http://www.football-italia.net/aug19d.html
Пандев ке го тужи лацио за Мобинг одкако е исклучен и од листата на играчи за уефа лигата!

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
http://www.football-italia.net/aug19d.html
Пандев ке го тужи лацио за Мобинг одкако е исклучен и од листата на играчи за уефа лигата!
Пандев е исклучен и од првиот тим и тренира сам.Вчера испратил телеграма да биде вклучен во рок од три дена во прв тим ако не ќе започнел правна процедура.
Лани Мутарели кој не потиша со Лацио цела година тренираше сам потоа си замина без пари.Колку играчи изјавувале дека сакат да сменат средина но не биле така третирани.Еве на пример Ибрахимович,Роналдо лани,Дзеко,Фабијано има многу но за вакво третирање не сум чул и тоа му го прават на играч кој е еден од најзаслужните за успесите на тимот и кој дал 50 гола за нив и уште толку асистенции.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.052
Поени од реакции
1.177
Пандев е исклучен и од првиот тим и тренира сам.Вчера испратил телеграма да биде вклучен во рок од три дена во прв тим ако не ќе започнел правна процедура.
Лани Мутарели кој не потиша со Лацио цела година тренираше сам потоа си замина без пари.Колку играчи изјавувале дека сакат да сменат средина но не биле така третирани.Еве на пример Ибрахимович,Роналдо лани,Дзеко,Фабијано има многу но за вакво третирање не сум чул и тоа му го прават на играч кој е еден од најзаслужните за успесите на тимот и кој дал 50 гола за нив и уште толку асистенции.
И сепак Пандев инсистира дека нема намера сам да си го откупи договорот со што би заминал за само 2-3 милиони евра.

Ако остане цела сезона и да тренира сам без да одигра ниту еден натпревар за Лацио тоа може да биде многу лошо за неговата карира. Монемтално е во најдобрите фудбалски години и е време кога треба да го достигне највисокиот левел на својата игра.

Лотито бара 20 милиони што е премногу сред светска економска криза.

Можеби наредната сезона ќе го гледаме во Интер. Се шпекулира дека постигнал договор со Интер за наредната сезона да се пресели на Џузепе Меаца како слободен агент доколку сега не потпише за некој клуб.
Но не верувам дека Лотито ќе го дозволи тоа. Ќе го остави на клупа или на трибини цела полусезона и во зимскиот трансфер период ќе го продаде за околу 10 милиони евра.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom