Serie A 2009/2010

Кој според вас ќе ја освои Serie A во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    534
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 декември 2008
Мислења
1.553
Поени од реакции
101
Еве ме и мене за првпат во темава и како што тргнало со смеење последниве постови така и продолжуваме но се надоврзуваме и на претходните постови за тоа кој е подобар од Ето и од Ибра

ИЗВОР- http://sportdenes.com/sport-miks/ofsajd/ibra-pinokio.html

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Се враќа големиот Грешко во Италија, Интераши дали го сакате назад, би направиле феноменален тандем со Ривас.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.044
Поени од реакции
1.169
Се враќа големиот Грешко во Италија, Интераши дали го сакате назад, би направиле феноменален тандем со Ривас.
Тандем од соништата :)
Сепак не е за кај нас, веќе ги исполнува условите за во Милан па најверојатно Милан е новиот клуб на Греско. :)

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Тандем од соништата :)
Сепак не е за кај нас, веќе ги исполнува условите за во Милан па најверојатно Милан е новиот клуб на Греско. :)

Абе вие ли он Ривас и Кварезма тандем за подвода.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.469
Поени од реакции
6.815
Бар негде..
ни фали некој уште од јувентус и да праиме екипа!
п.с.ке напраам после некоја најтапа формација со најтапа играчи!

Член од
10 јуни 2009
Мислења
1.422
Поени од реакции
401
и семоќниот дида на голот има да бидат прваци на Марс!

овде се виде колку е семокен,ни донесе титула во 2003/2004 а и 2007 кога освоивме беше мн. заслужен,Туку вашио ЦЕзар или Толдо што направиле за клубот,Дали некогаш ви донесале титула Во ЛШ :pos2::pos2:Одговорот е Не:nenene::nenene:a:pos2::pos2:Inter- Uefa League Champions(former European Cup):
Inter-winners-1963/1964 i 1964/1965
:pos2::pos2: titulite vo LS vi se od vremeto na dedo noe

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.469
Поени од реакции
6.815

овде се виде колку е семокен,ни донесе титула во 2003/2004 а и 2007 кога освоивме беше мн. заслужен,Туку вашио ЦЕзар или Толдо што направиле за клубот,Дали некогаш ви донесале титула Во ЛШ :pos2::pos2:Одговорот е Не:nenene::nenene:a:pos2::pos2:Inter- Uefa League Champions(former European Cup):
Inter-winners-1963/1964 i 1964/1965
:pos2::pos2: titulite vo LS vi se od vremeto na dedo noe
може не донеле ама барем цезар се нема избрукано како дида да прима голови под мишка и не е трета постава!

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
може не донеле ама барем цезар се нема избрукано како дида да прима голови под мишка и не е трета постава!

и што ми е гајле како примал голови и која постава е? тоа е знаеш чив проблем? НЕГОВ... мене ме интересира што им донесол ЛШ и скудето на Милан. Ако ти прави кејф и за да ти докажам дека ми е гајле ќе кажам дека моментално е катастрофа голман... ама важно донесе две добри титули

Член од
10 јуни 2009
Мислења
1.422
Поени од реакции
401
Како прво дида не е трета постава,Тоа тој што го направо за Милан никогаш нема да го заборавам,Ке се видаме во второ коло со вас,Па ке видиме кој ке прими голови под мишка ние или вие,така да сеа за сеа подобро мир тишина,Кога со свои очи ке го видам Интер дека ке тепа на Милан тогаш нема што да дискутирам,:tapp::helou:

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Како прво дида не е трета постава,Тоа тој што го направо за Милан никогаш нема да го заборавам,Ке се видаме во второ коло со вас,Па ке видиме кој ке прими голови под мишка ние или вие,така да сеа за сеа подобро мир тишина,Кога со свои очи ке го видам Интер дека ке тепа на Милан тогаш нема што да дискутирам,:tapp::helou:
Имаш право не е трета, четврта е сега. Абиати, Рома, Калач и секако тука е Дида.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom