SEO за почетници

• Креатор на темата Креатор на темата templar55
  • Време на започнување Време на започнување
za onie sto sakaat da gradat linkovi preko black hat tehniki, koi ne gi preporacuvam:

kako se gradat povratni linkovi:
http://www.teshadesign.com/blog/Kako-se-grade-povratni-linkovi-13.html
Како мислиш не ги препорачуваш? Повратни линкови се ПАРТНЕРИ, ПРИЈАТЕЛСКИ СТРАНИ и слично? Ова се најмоќните линкови кои може да ти помогнат при ранкирање.

fvBKXMJ.png

Само да ве поздравам, и да ви кажам дека со учење и со многу труд, сите можете! :)

fvBKXMJ.png

Само да ве поздравам, и да ви кажам дека со учење и со многу труд, сите можете! :)
Респекaт [emoji1]
Реинвестирaј ги пaрите

како носиш трафик? PPC или organic?

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Последно уредено:
Респекaт [emoji1]
Реинвестирaј ги пaрите

како носиш трафик? PPC или organic?

Organic Traffic.. Само не ранкирав страна туку видео, многу е полесно и многу побрзо.. :)

Organic Traffic.. Само не ранкирав страна туку видео, многу е полесно и многу побрзо.. :)
Сo PPC имaш прoбaнo?
Брaвo, требa тестирaње и влoжувaње, се нaдевaм ќе гo дуплирaш прoфитoт[emoji106]

Na Facebook e dodadena grupa (SEO - Macedonia) za diskusija i razmena na iskustva vo vrska so SEO optimizacija na sajtovi.
Sekoj koj saka da ucestvuva vo diskusiite, da spodeli mislenje ili po nekoj korisen izvor na informacii povrzani so SEO e dobredojden vo grupata:

Link do grupata:
https://www.facebook.com/groups/452587051532732

• Ми се допаѓа
Reactions: dwa
Како оди ранкирањето? Пофалби некој? Што успеал да направи, до каде стасал со ранкирање и за колку време?

Сакам да прашам дали доколку најдам информација на интернет пример (википедија) и ја преведам и ја ставам на мој вебсајт (не со ист текст како што сум ја нашол) ќе се смета за плагијат? и како можам да проверам дали текстот е плагијат?
друго колку постови треба да се има на страната за да можиш да палицираш за адсенс, и дали се битни постовите или пак нешто друго е во прашање?
Дали е ефикасно ако се плати за реклама на фејзбук? и ако е од прилика колку да се вложи за почеток?
И дали некој работи за афилиет преку банка? ако некој има работено нешто да сподели.
И дали некој знај од кој регион најповеќе се плаќа за PPC?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom