- Член од
- 6 април 2013
- Мислења
- 357
- Поени од реакции
- 302
Само што го видов истото ќе му го кажев... Дечко и ја се занимавав со вакви reviews на Fiverr и направив добри 250$ Од лешпери како овој што продаваат магла..Платено видео од Фивер![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само што го видов истото ќе му го кажев... Дечко и ја се занимавав со вакви reviews на Fiverr и направив добри 250$ Од лешпери како овој што продаваат магла..Платено видео од Фивер![]()
Така функционираат тие работи, уште по говорот што го почна се познава, сите почнуваат исто.. So I tried Random Motherfucker's methods and it did work bla bla bla...како проценивте дека е нарачано на фивер?![]()
$1,497 е курсов, btw.Dan Hollings e човекот што направил маркетинг на книгата The secret, по дефиниција човек на кој што ќе му веруваш за амазон маркетинг е он, меѓутоа барам информации/дискусии да видам дали вреди или не курсов. Ќе ве известам.
Имa oргaнизирaнo групнo купувaње, и излегувa oкoлу 54$ oд чoвек$1,497 е курсов, btw.![]()
Читав дека со користење на фотографија земена од друга страна може да дојде до тужба од страна на оној кој ги има правата на сликата.Дали ова е можно само за Америка и имате ли некои сознанија на оваа тема ?
Треба сеМое мислење од читање по интернетов и од гледање успешни приказни е дека не ти треба СЕО оптимизација воопшто.. само квалитетна содржина да можеш да понудиш добро составена и пред се корисна.. после тоа постираш линкови на неколку релеватни места на интерент колку да бидеш забележан и од тука бизнисот сам крева..
инаку имам домаин helptofix.com што е добро име ама не знам ништо да поправам за да направам содржина..
Мое мислење од читање по интернетов и од гледање успешни приказни е дека не ти треба СЕО оптимизација воопшто.. само квалитетна содржина да можеш да понудиш добро составена и пред се корисна.. после тоа постираш линкови на неколку релеватни места на интерент колку да бидеш забележан и од тука бизнисот сам крева..
инаку имам домаин helptofix.com што е добро име ама не знам ништо да поправам за да направам содржина..
прати понуда во ПП.. најдобра што имашДa ти гo купaм иметo?
Sent from my LG-D855 using Tapatalk