Да фала што ме посети. Имаше исто и за некој портали видео интервју па затоа не можев да се сетам каде точно го слушнав тоа.На Мтв беше мислам нешо во склоп со Браќа Манаки.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да фала што ме посети. Имаше исто и за некој портали видео интервју па затоа не можев да се сетам каде точно го слушнав тоа.На Мтв беше мислам нешо во склоп со Браќа Манаки.
Сепак моја грешка да се поправам серијата прва сезона има 10 епизоди и веќе завршила во Србија што значи кај нас на МРТ 1 остануваат уште две епизоди и тачно до божиќ како што и пишав. На 31ви на РТС почнува новата серија историска драма Немањиќи.[DOUBLEPOST=1514202042][/DOUBLEPOST]Според IMBD што е пишано завршува на 31 декември на дочекот нова година на РТС и РТРС додека на МРТ ќе заврши на божиќ.
Доста глупо што МРТ каснат две епизоди.
Не ти препорачувам онлајн затоа што се полни со глупи реклами кога ќе уклучиш епизода. Некогаш ни Ad blocker не помага за тоа.Има некаде да се гледа онлајн?
На темава имаш линкови но нели треба да ги побраш малкуИма некаде да се гледа онлајн?
Јас сега ја гледав супер е. Серијава е топ, ретко ме зиантересируваат серии, оваа ми привлече внимание. Многу ми се допаѓа идејата на режисерот да ги внесе сите фактори од тоа време но да си направи своја филмска прикаска која не е поврзана со историски факти. Историјата, настаните, толкувањето на историјата е намерно иземена што прави серијава да не оптеретена со политиканство и етноцинтризам. Убав пример како може историјата да се искористи за креирање на вакви убави дела.Вчера ја изгледав и последната епизода и некако млак крај ми имаше.
- Imam ponudu od RTS-a koja je za sada najtanja, mada bih ja lično voleo da ostanemo na Javnom servisu - kazao je Bjelogrlić. Konkretno o narednoj sezoni on pregovara sa kablovskim TOP kanalom na kome se emituje druga sezona serije "Ubice mog oca", ali je dobio i ponudu od HBO, najpoznatijeg kablovskog kanala na svetu, koji stoji iza najpopularnijih serija u svetskim okvirima.