V
[vladimir]
Гостин
kako mi se jade sea hamburger od sedmica mmm.. go sonuvam dva bi izel bez problem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хамбургерот во 7мица пак е усран. Еве зошто:
- Компирите не се тоа што беа, некако се млитави и чудни
- Штедат на кечап и мајонез
- Штедат на Оригано (Оригано? - Да ... можеше со голо око да избројам колку трошки оригано стави.)
- Плескавицата нема вкус на месо, туку соја и газирана вода.
- Лепчето е помало
* Јадевме ја и едно другарче пред 2-3 недели, пола саат после тоа и кај двајцата почнаа тегоби у желудник, гадење и чувство на мачнина...прв пат така да се осеќам по јадењето хамбургер од седмица.
Хамбургерот во 7мица пак е усран. Еве зошто:
- Штедат на Оригано (Оригано? - Да ... можеше со голо око да избројам колку трошки оригано стави.)
- Лепчето е помало
* Јадевме ја и едно другарче пред 2-3 недели, пола саат после тоа и кај двајцата почнаа тегоби у желудник, гадење и чувство на мачнина...прв пат така да се осеќам по јадењето хамбургер од седмица.
jas minatata nedela so edna drugarka jadev, jas kombiniran, a taa hamburger i posle pola saat dvete ne bolese stomak, ama cudno nekako, ne od prejadenost ili nesto ...Хамбургерот во 7мица пак е усран. Еве зошто:
- Лепчето е помало
Почнале да штедат на помфрит и прелив.
Почнале да штедат на помфрит и прелив.