Сендвичара "Седмица"

• Креатор на темата Креатор на темата IvicaPunK
  • Време на започнување Време на започнување
kako mi se jade sea hamburger od sedmica mmm.. go sonuvam dva bi izel bez problem

Хамбургерот во 7мица пак е усран. Еве зошто:

- Компирите не се тоа што беа, некако се млитави и чудни

- Штедат на кечап и мајонез

- Штедат на Оригано (Оригано? - Да ... можеше со голо око да избројам колку трошки оригано стави.)

- Плескавицата нема вкус на месо, туку соја и газирана вода.

- Лепчето е помало

* Јадевме ја и едно другарче пред 2-3 недели, пола саат после тоа и кај двајцата почнаа тегоби у желудник, гадење и чувство на мачнина...прв пат така да се осеќам по јадењето хамбургер од седмица.

- Штедат на Оригано (Оригано? - Да ... можеше со голо око да избројам колку трошки оригано стави.)

- Лепчето е помало

* Јадевме ја и едно другарче пред 2-3 недели, пола саат после тоа и кај двајцата почнаа тегоби у желудник, гадење и чувство на мачнина...прв пат така да се осеќам по јадењето хамбургер од седмица.

Тоа е кога немаат конкуренција :(

се е супер, уште да напраат како Гирадико, бесплатна достава за минимум 2 хамбургера...
вчера јадев, во средата јадев, денес па ќе јадам...

Кога има проста раја се кладам дека за летен распуст цената ќе достигне и 130 денари.:smir:

- Лепчето е помало

eee исто и јас јадев пред така 3 недели и тоа пола хамбургер и ми се згади мн ми се лошеше од плескавицата..незз зашто:(

За вкусот на плескавицата на замрзнато и јас се согласувам, минатиот пат кога јадев во уста имав осет како сум зела воздух од фрижидер <.<

- Лепчето е помало

jas minatata nedela so edna drugarka jadev, jas kombiniran, a taa hamburger i posle pola saat dvete ne bolese stomak, ama cudno nekako, ne od prejadenost ili nesto ... :toe: ne znam sto se slucuva vo posledno vreme

Почнале да штедат на помфрит и прелив.

И јас приметив. Викам да не е само во 7мицата во Аеродром тоа, ама не :)
И во центарскава истото се деси.

Ај некогаш ке поминам ке пробам чим толку ги фалете :).

Кога бев на Македонија-Шпанија,и кога се враќав накај дома огладнев и најблиска сендвичара таа ми беше,и чекав едно саат време :) али се исплатеше.Тоа хамбургерот неможев да го дојадам,од што беше ептен голем ! :)

Мене као надимак некогаш ми го додаваат ,,седмица'', не се живее некако без седмица бар два пати во недела...

остај што штедат, туку...
барам пред некој ден појачан помфрит, ми викаат 50-че, мољим!?:wtf:
јасно ни е дека е најубаво и се тоа али нека се стабилизираат малце, не се ЕВН-монопол па да морам нив да им купувам и плаќам.

и сеа глеам зашо комотно за 3 мин. го мзгам цел хам. у последниве месец дена :wtf:
ја па мислев нешто не било вред со мене :pos2:

ем сакаат да дигаат цена, ем да намалат на суровини... е така кај на мајка им минџата... нц нц.

Значи не сум халуцинирала кога видов сендвич кој не личи на претходните :) Па што има една постара,со лута фаца,да може и без помфрит и прелив ќе ги продава сендвичите,мислиш нејзе ќе и ја зголемат платата ако нас не сече.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom