Сендвичара "Седмица"

• Креатор на темата Креатор на темата IvicaPunK
  • Време на започнување Време на започнување
јадев пред 3-4 недели кога бев во ск
мислам дека беше околу 12 ден. хамбургерот ама вредеше

Ееее да беше 12 денари.Ќе бевме ко Американци стоки напраени сите до еден.

Ееее да беше 12 денари.Ќе бевме ко Американци стоки напраени сите до еден.

Не биди шутрак.Можда нема 0 на тастатурата дечкото...тии волку да се немало толеранција..

Не биди шутрак.Можда нема 0 на тастатурата дечкото...тии волку да се немало толеранција..

Не ти не биди шутрак ебате.Толку не знаете заебанција да сватите ебате.Ко никад да не сум бил па да не знам 120 дека е.

Ајде мукла оф-топици да не ве пратам да ми купите сендвич под казна :tapp:

Изгледа јас сум единствениот од Скопје што никогаш не пробал ништо од Седмица =/

Не за друго , не поштуем фаст-фуд ,избегавам да купувам - супер се тера и со овошје и зеленчук.
И ептен да сум гладен ,можам да издржам доста време без јадење ,па парите би ги потрошил на цигари,кафиња ..слично:kesa:
Ќе си сјебам желудник :tapp:

Изгледа јас сум единствениот од Скопје што никогаш не пробал ништо од Седмица =/

Не за друго , не поштуем фаст-фуд ,избегавам да купувам - супер се тера и со овошје и зеленчук.
И ептен да сум гладен ,можам да издржам доста време без јадење ,па парите би ги потрошил на цигари,кафиња ..слично:kesa:

Богами ептен го штитиш здравјето :)

Мммм... СЕДМИЦА :cuc::vozbud::ojea:

Во здраво тело, црни бели дробови :kesa:

Скапо многу мајката, 120 денари. Ко идам Скопје јадам во вегера или пак во сендвичарниците што се позади ЕСМ, неколку по ред.

90 денари е добар хамбургер во мојот град плус сокче лименка. Инаку само хамбургерот е 60 ден.

Добро почна и на крај ја упропасти ... :)

Боби[Мкд];3390255 напиша:
Скапо многу мајката, 120 денари. Ко идам Скопје јадам во вегера или пак во сендвичарниците што се позади ЕСМ, неколку по ред.

90 денари е добар хамбургер во мојот град плус сокче лименка. Инаку само хамбургерот е 60 ден.

Си јадел во Седмица некогаш?

Јадам во 7ца кога-како, последен пат јадев прошлиот викенд:pipi: закон се бре, многу фини ствари имаат.

Последен пат јадев вчера... :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom