Сендвичара "Седмица"

• Креатор на темата Креатор на темата IvicaPunK
  • Време на започнување Време на започнување
Сега покачиле на 120? Не знам до каде ќе одат со цените, заслужуваат да се опамети народов и да не им оди веќе. Што е многу, многу е.

абе за 120 денари на јаја паша или во XXL ко Бог ке јадам

Највкусната брз храна во цел град без конкуренција. Нема подобро.

Леле ве читам и лиги ми течат најубави сендвичи нема конкуреницја, иако се прескапи ама да поминеш од таму и да не каснеш е штета голема

Пред некој период се појавија трачеви дека некој нашол црв во хамбургерот во седмица :tapp:.
Чисти глупости еј !!!
Знам многу луѓе кој престанаа да јадат од Седмица поради ова :tapp:...

Па да нашле одма ќе ги затвореа бе , паметни :tapp: .

Али тоа ти е , македонски народ , секогаш Љубоморни.

Ја па веќе не јадам од „7“ бидејќи се ГрабеЖ

Сеа јадам у моментов сендвич од 7 мммммммммммммммммммммммммммм најубави сендвичи оууууу ццц лепота :pos2:

Јас во Ница едно хамбургерче го платив 3,5 евра,а вие за седмица се буните.

Остај ти Ница и Скопје.. да не споредуваме сега, 120 ден. и пак не најаден, пу!

Добитна комбинација на Седмица..Добро месо и добар мајонез..без мајонезот некако ми е чудно..просто не ми е седмица..Вчера така се зезнав али коа ми текна да се вратам по мајонез и кечап..редот беше до вратата па се откажав од таа идеа..

jbg skapo e ama e najkvalitetno i najubavo vo celo Skopje jadenjeto

Најквалитетно и Најубаво ??

Далеку дека е најквалитетно пошо е Фест Фуд , не е ресторан.
И не е најубаво , едноставно немаш пробано секаде :)
Битно е најпознато и најскапо , за тоа признавам :)

еднаш намерно појдов да јадам тамо кога бев во Ск пошто многу имав слушано за 7ца и не беше лошо јадењето морам да признам

еднаш намерно појдов да јадам тамо кога бев во Ск пошто многу имав слушано за 7ца и не беше лошо јадењето морам да признам
eh da videse sto se desava vo pozadina! ke ti se zgadi!

sedmica ima ubavi na vkus jadenja ama lokalot saka sreduvanje. osobeno poradi golemiot broj INSEKTI vo kujnata!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom