Сендвичара "Седмица"

• Креатор на темата Креатор на темата IvicaPunK
  • Време на започнување Време на започнување
[acko]®;1645897 напиша:
eh da videse sto se desava vo pozadina! ke ti se zgadi!

sedmica ima ubavi na vkus jadenja ama lokalot saka sreduvanje. osobeno poradi golemiot broj INSEKTI vo kujnata!
E aj kazi sto se desava vo pozadina sakam da znam.

Дефинитивно најбољи сендвичара...точно е дека се поскапи, али барем се најадуваш како човек. А мајонезот...неам зборови :vozbud:

А бе немате јадено од "кај Балче" со ловџиска,или од "кај Кумата" (Прилеп)со љута зато овде ми старогазувате:baeh::baeh:
Иначе во 7 освен што е обемен,и мајонезот што е убав,не ми е ништо нарочито,а башка сеа гледам и ценава....

neznam kaj e ova Sedmica .. ali da dojdete vo Prilep i da si sednite "Kaj Balce" ili "Metropol aka Kaj Stojce" ili "Aleksandrija(za Lovecki)" nema da zazalite posto si ja imame najubavata skara nie Prilepcanite :smir::smir:

7 е покрај грчка амбасада неможес да ја промашиш

а да малце скупо ама ке се најадеш наголемо

На fucken диета сум.
Се отепав од ждерење сточна храна...
(пченки,овеси)
А така би изгризал еден хамбургер...
у пет гриза ќе го стопам.

Тоа е јеби га.
Стоката незнае правилно да си распореди од убавите работи за јадење.
Колку ќе и дадеш она ќе меле.
Е пошто така... сега имам право да јадам... само сточна храна.
:nerv:

Немам веќе намера да го финансирам престојот на одродникот Попов во Грција со две евра по сендвич. Свиња алчна нека гори во пеколот.

Епа конечно и јас да ја посетам сендвичарата, и морам да кажам дека поголем сендвич немам видено :nesvest: И повкусен богами не сум јадела. Едвај чекам следен пат да си купам пак.:pipi:

Кај ја видов темава и ме стегна глад, а во доцниве часови нема шанси да јадам, и никако млеково овде нема да го замени сендвичо` од тамо, ај следнио` викенд. :)

Vo 7mica davas 120denari i uzivas vo jadenjeto osobeno majonesot lelele mi se prijade ejj!!!!Najbolje sendvicara za fastfood vo skopje!:smir:

Леле, кога ја видов темава ми текна на ова:pos:.
Идеме со одмазни4ка и другарка и во 7ца, и јас и одмазни4ка нарачуваме хамбургери а другарка и комбиниран. Ги земаме сендвичите, излегуваме надвор, и одмазни4ка и вели на другарка и:
Абе, тебе не ти ставиле плескавица во сендвичот:tapp::pos2:.

нема конкуренција седмица ама ја претераа со цените,Секоја година накачуваат.

Сестра ми цело време ми зборува за таа сендвичара, демек кога ќе одам во Скопје мора таму да пробам нешто, дека било многу вкусно, блабла...
Штета што не јадам брза храна.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom