- Член од
- 14 октомври 2021
- Мислења
- 2.244
- Поени од реакции
- 4.304
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Адвокатско друштво ТП Сендвичара - 7 Трајче Стојан Попов СкопјеОтворив на катастар страната да видам која градежна фирма се сопственици веќе на местото за да знам кој ги прати во депресија скопјани што лелекаат по твитер. Гледам дека Стојан и Трајче Попов ги има на листата на сопственици. Да не прават диверзификација на бизнисот и да не навлагаат во градежниот сектор како Ла Тана и Рагуза?
Ова едноставно не е точно и е измислена информација, ниту од Полска го земаат ниту го земаат замрзнато месото.Седмица го увезуват од ЕУ/Полска најверојатно (замрзнато) по што месото им претрпува дополнителна обработка тука
Ова е уште една апла неточна информација.Да не зборам за нехигиената.. гнаси
Убаво му е да јаде нездрава храна.Овој па како ја брани сендвичарава ко негова да е.
Абе и мене ми е убаво ама не мора од ова преценето место кога има 100 други подобри.Убаво му е да јаде нездрава храна.
Подобра информација нема од таа кога од после изеден сендвич од 7ца ќе извадиме пролив или запек од гз.а фер ако дискутирате да не вадите од гз информации.
Пример кога ќе пишеш дека месото е од полска, треба да имаш благе везе што зборишПодобра информација нема од таа кога од после изеден сендвич од 7ца ќе извадиме пролив или запек од гз.
Така е.Пример кога ќе пишеш дека месото е од полска, треба да имаш благе везе што збориш
Абе лепи ти у Агенција за храна и ветерина да не работиш, па знаеш дека не е од таму? Или роднини сте нешто со Столе Попов?Пример кога ќе пишеш дека месото е од полска, треба да имаш благе везе што збориш
Па тоа и ја го викам де. За така ужасен сендвич 250 ден без салати и сосови се премногу.Месото може да е и од нигериска зебра чувано и носено на собна температура и мешано со смелени муви...
Фаст фуд е и кошта 250 денара. Еве јас јадам фаст фуд 2 пати годишно. Баш ради тоа што е нездраво а не ради цената. Али хамбургер од 7мица поише мерак ми прави него било какво свежо купено и приготвено месо да јадам.
Незнам зашто таква фама се дига у темава мислиш збориме за мишелински ресторан кај што хамбургерот е 60 евра па битно е месото од каде е.