Сендвичара "Седмица"

• Креатор на темата Креатор на темата IvicaPunK
  • Време на започнување Време на започнување
7ца е срање.
Пола средно од таа у Лептокарија имало тровање. Еднаш пола клас се пеплоса. Нема толку вцња школото колку шо имаше отруени.
Другар шо не е од Ск вчера јадеше со цел памет, уште му е лошо. IMG_0419.jpeg

Пооверејтед место НЕМА.
Да не зборам за нехигиената.. гнаси

Отворив на катастар страната да видам која градежна фирма се сопственици веќе на местото за да знам кој ги прати во депресија скопјани што лелекаат по твитер. Гледам дека Стојан и Трајче Попов ги има на листата на сопственици. Да не прават диверзификација на бизнисот и да не навлагаат во градежниот сектор како Ла Тана и Рагуза?
Адвокатско друштво ТП Сендвичара - 7 Трајче Стојан Попов Скопје

More advokati firma bilo

Седмица го увезуват од ЕУ/Полска најверојатно (замрзнато) по што месото им претрпува дополнителна обработка тука
Ова едноставно не е точно и е измислена информација, ниту од Полска го земаат ниту го земаат замрзнато месото.
Автоматски споено мислење:

Да не зборам за нехигиената.. гнаси
Ова е уште една апла неточна информација.

Последно уредено:
а фер ако дискутирате да не вадите од гз информации.

а фер ако дискутирате да не вадите од гз информации.
Подобра информација нема од таа кога од после изеден сендвич од 7ца ќе извадиме пролив или запек од гз.

Видов последно мислење во темава на подфорумов, 7ца во тој момент ми беше успат и доволна инспирација за да комбиниран со сланина , кашкавал и пофрит го снема за 3-4 минути. Фала ви.

Подобра информација нема од таа кога од после изеден сендвич од 7ца ќе извадиме пролив или запек од гз.
Пример кога ќе пишеш дека месото е од полска, треба да имаш благе везе што збориш

Пример кога ќе пишеш дека месото е од полска, треба да имаш благе везе што збориш
Така е.
Со оглед на фактот дека ние никакво говедско месо не произведуваме не е тешко да се заклучи дека некоја 3та категорија 4 пати одмрзнато - замрзнато ни носат од некоја вукојебина.
Ете немора да е Полска.

Абе лепи ти у Агенција за храна и ветерина да не работиш, па знаеш дека не е од таму? Или роднини сте нешто со Столе Попов?

Ова сум добил инфо од муабети од нивни вработени/соработници, дека им е увозно од ЕУ (Полска или Австрија). Еве нека не се точни тие муабети. Зошто на 7 ца им е деловна тајна од кај го земаат месото? Да беше свежо, домашно, незамрзнато месо немаше да биде деловна тајна, нели? Пошто секој ресторан/кафана што има свежо домашно месо нема проблем да каже од кај го добива месото.

Месото може да е и од нигериска зебра чувано и носено на собна температура и мешано со смелени муви...

Фаст фуд е и кошта 250 денара. Еве јас јадам фаст фуд 2 пати годишно. Баш ради тоа што е нездраво а не ради цената. Али хамбургер од 7мица поише мерак ми прави него било какво свежо купено и приготвено месо да јадам.

Незнам зашто таква фама се дига у темава мислиш збориме за мишелински ресторан кај што хамбургерот е 60 евра па битно е месото од каде е.

Месото може да е и од нигериска зебра чувано и носено на собна температура и мешано со смелени муви...

Фаст фуд е и кошта 250 денара. Еве јас јадам фаст фуд 2 пати годишно. Баш ради тоа што е нездраво а не ради цената. Али хамбургер од 7мица поише мерак ми прави него било какво свежо купено и приготвено месо да јадам.

Незнам зашто таква фама се дига у темава мислиш збориме за мишелински ресторан кај што хамбургерот е 60 евра па битно е месото од каде е.
Па тоа и ја го викам де. За така ужасен сендвич 250 ден без салати и сосови се премногу.

Back
На врв Bottom