Семкарница

• Креатор на темата Креатор на темата Bacillus gagous
  • Време на започнување Време на започнување

Семкарница

• Вкупно гласачи
    211
Трето место: печени кикирики. Второ место: Сончоглед (било каков бел црн ама да е тазе да се погоди така :) and the winner is..... Пржени кикирики со многу сол мммммммммммммм :zver: темава ме насмеа. закон е :D

Индиски ореви и лешници ми се на прво место, па печени кикири со лушпа и семки. Инаку доста добра занимација за пред монитор.

se od gorenavedenoto, koga sum doma za da ne praam gjubre jadam bademi orevi ili lesnici, a nadvor semki i soncogled(bel, crn - kakov i da e), kikiritkite se vonkonkurencija, tie mi se omileni i sekade gi jadam (i doma i nadvor)

се знае сончоглед летото не сум останал ни 1 ден без сончоглед (по грешка гласав за кикирики)

Сончоглед на прво место па потоа Ф'стаци ...

Сончоглед највеќе а понекогаш семки

Сончоглед,семки и кикирики (печени)

Семки и сончоглед највише, а кога имам малце повеќе пари се гостам со индиски ореви :)

семки, ф`стаци, кикирики и лешници....обично повеќе јадам семки или кикирики (печени)

Треба да се стават и сусамлии во анкетата.

Не се баш класични семки како наведените ама се уф....

Сончогледот е убав,особено белиот,поубав вкус има.Некако соленко,вкусно...заразно.Семките не ги сакам,јадам само кога нема ништо друго.
Кикиритки никакви!Ми се повраќа од мирисот нивни,неможам да ги јадам.
Леблебии!Обожавам.Многу се убави такви вкуснии:)
Нема ништо поубаво,а за тоа и гласав од ФСТАЦИ!Најубвото нешто ое сум го пробала во животот,ги обожавам,можам целдан фцтаци да јадам.
Бадеми се на 2 место.Имаат некој убав вкус.интересен.А лешниците се убави но не ги сакам многу...најдобри се во чоколади:)
Ореви!Најубави се онакви млади што и викаме,преубави се!

VO последно време станав зависна од семки , сончоглед и кикирики и тоа многу солени ама ептен ги обожавам цел ден јадам и никако да ми здосадат.

Фстаци и бел сончоглед кога че му седнам незнам за стоп

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom