Семинарски, состави, есеи, задачи

• Креатор на темата Креатор на темата ATG
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво дечки, ми треба семинарска за Здравствен Туризам (Health Aid) туризам, односно Кардиолошки туризам. Ако има некој да ми прати или да ми помогне со материјал ? Фала ви однапред.

Kje ve molam mi treba pismena po makedonski na tema " ljubovta e pottik za golemi dela" pomognete mi :s

Ми треба дефиниционен есеј за независно-сложени реченици, ако има некој нека ми прати, Благодарам однапред :)

Некој да не има обработка на Вујко Вања од Чехов?

Некој да може да ми помогне со следниве задачи
Конвертирње наброеви во форматот на единечна прецизност
Изразување на броеви со подвижна точка
рпрезенацијата комплемент на 2

Ми треба семинарска на било која тема хемија и семинарска за соја ако има некој да ми прате фалаа

Да не има случајно некој семинарска на некоја од овие теми:
-Решавање на спорови во врска со домен имиња
-Регулација на домени во РМ
-Однос на трговските марки со интенет домен имињата
-Реглуатнорна надлежност врз интернетот
-Улоги и функции на марНЕТ

Фала однапред.
0317.png

Последно уредено:
ИТНО Ми треба некој што знае архитектура на компјутери да ми реши 3 задачи
Нека ми пише пп
Тој што ќе ми ги реши задачите ќе му платам

Да не има некој пример за готов геодетски елаборат, онака школски изработен? Или пак да не имате видено по интернетов?

Ми треба текст,артикл,песна што и да е преведена од македонски на англиски или обратно во двете форми. Би бил благодарен доколку некој се досети и ми го испрати тој пример

Има ли некој нешто за:

Пасивниот однос на Арсо кон животот виден преку раскажувањето на Ѓорѓи Абаџиев преку романот Пустина

Животот и настаните кои му се случуваат на Јане Славковиќ живеејќи во предвоено Скопје
:/

ај да пробам тука.... ако има некој семинарска по казнено процесно ве молам подајте рака за спас :place::place::place::place::place::place::place::place::place:

Некој книги за кутурното наследство во македонија и нивните автори ако може да ми ги кажете..?

МИ треба семинарска работа по Компаративно Граѓанско право на правен кај Родна некој што има направено да ми прати многу ке му бидам благодарен :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom