Семинарски, состави, есеи, задачи

• Креатор на темата Креатор на темата ATG
  • Време на започнување Време на започнување
Ми треба материјали за лизинг или за биланс на успех по сметководство или па најубо ако имате готова семинарска.

Ми треба семинарска на тема: Фискалната политика на некоја земја од ЕУ (Германија, Швајцарија, Норвешка, Хрватска...)

Ke moze li nekoj da mi dade ako ima esej za Eskortno Obezbeduvanje od 1 stepen ... mi treba MNOGU HITNO !!!

Ke si platam ako treba... :/

Последно уредено:
Да не има некој семинарска за Унитарна држава, ќе платам колку треба.

Дали некој може да ми напиши состав за Тартиф? (во воведот да има општо за одмаздата и да нема раскажување на случки во составот)
Втора тема „ Просветителство во Македонија“ (исто да нема раскажвање а да се споменуваат Џинот, Синаитски итн..)

Ако некој има за било која од овие две теми нека пиши во коментар

Некој да ми напише текст како се слават празниците, односно темата е слово за празниците, но да нема раскажување итноо.

moze nekoj da mi prati pismena za antagonizmot megu gligor i arso vo "pustina" od Abagjiev??? hitno mi treba za denes.. Fala

Здраво,некој да не има нешто на темата:Потрагата за смисла на вечен живот (бесмртност) во епот за Гилгамеш?

да не има некој нешто за гилгамеш и илијада

Здраво,некој да не има нешто на темата:Потрагата за смисла на вечен живот (бесмртност) во епот за Гилгамеш?

да не има некој нешто за гилгамеш и илијада

Разгледајте на странава
Сите дела шо се обработуваат во средно ги има.

Nikad neam pobarano drug da mi napise vakvo neso, tolku ste nesposobni eden esej da napisete pa sto ostanalo za drugo. :tapp:

Eve go debeliov, ajde kasni sendvic neso smiri se i ne zamaraj, nikoj ne ti e kriv za ocajniot zivot sto go imas

Некој шо продава писмени работи да не познавате?Итно ми треба.

За сите ваши потреби за семинарски, дипломски, магистерски трудови проектни задачи, писмени состави и есеи контактирајте не овде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom