B
Black Guard
Гостин
Ај утре ќе го пишам есејот и ќе ти го пратап по ПП.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Изработувам семинарски работи од области сродни на економијата по поволна цена !
Ако има некој заинтересиран,нека ми пише ПП !
Имам и еден куп готови други семинарски од други области...тие ги давам или бесплатно или со некоја ептем симболична сума, па контактирајте ме и за такви семинарски можеби ќе најдеме некој материјал кој ќе ви биде од помош !
Иначе да се надополнам, семинарските ќе бидат автентични (т.е. нема да бидат исти со веќе дадени семинарски) а постои можност да се соговриме доколку Вие ми обезбедите некој ваш другар/другарка како клиент, Вие да ги добивате семинарските со 50% попуст !
Za ova asto pisav imas kolku ke e povolnata cena moze da znamИначе да се надополнам, семинарските ќе бидат автентични (т.е. нема да бидат исти со веќе дадени семинарски) а постои можност да се соговриме доколку Вие ми обезбедите некој ваш другар/другарка како клиент, Вие да ги добивате семинарските со 50% попуст !
Za ova asto pisav imas kolku ke e povolnata cena moze da znamdo dusa mozam i sama da napfravam dosega sum nemala problem no eve da prasam za nekoja strtucna literatura da ne znaete.Odnapred blagodaram
Дали може да почекаш до утре, зошто и јас имам писмена ???
--- надополнето: Oct 4, 2011 9:17 PM ---
Делото Боженствена комедија е комбинација на хтистијанската мисла и рицарскиот идеализам. Иако има влијание од класичната антика, делото е уредно структурирано и го петставува затворениот свет на средноцековната теологија.
--- надополнето: Oct 4, 2011 9:18 PM ---
имам уште пет страни но имам писмена утре