B
Black Guard
Гостин
Ај утре ќе го пишам есејот и ќе ти го пратап по ПП.
Иначе да се надополнам, семинарските ќе бидат автентични (т.е. нема да бидат исти со веќе дадени семинарски) а постои можност да се соговриме доколку Вие ми обезбедите некој ваш другар/другарка како клиент, Вие да ги добивате семинарските со 50% попуст !Изработувам семинарски работи од области сродни на економијата по поволна цена !
Ако има некој заинтересиран,нека ми пише ПП !
Имам и еден куп готови други семинарски од други области...тие ги давам или бесплатно или со некоја ептем симболична сума, па контактирајте ме и за такви семинарски можеби ќе најдеме некој материјал кој ќе ви биде од помош !
Иначе да се надополнам, семинарските ќе бидат автентични (т.е. нема да бидат исти со веќе дадени семинарски) а постои можност да се соговриме доколку Вие ми обезбедите некој ваш другар/другарка како клиент, Вие да ги добивате семинарските со 50% попуст !
Za ova asto pisav imas kolku ke e povolnata cena moze da znam do dusa mozam i sama da napfravam dosega sum nemala problem no eve da prasam za nekoja strtucna literatura da ne znaete.Odnapred blagodaramИначе да се надополнам, семинарските ќе бидат автентични (т.е. нема да бидат исти со веќе дадени семинарски) а постои можност да се соговриме доколку Вие ми обезбедите некој ваш другар/другарка како клиент, Вие да ги добивате семинарските со 50% попуст !
Провери си ППZa ova asto pisav imas kolku ke e povolnata cena moze da znam do dusa mozam i sama da napfravam dosega sum nemala problem no eve da prasam za nekoja strtucna literatura da ne znaete.Odnapred blagodaram
ај прати ми ПП ако може )Дали може да почекаш до утре, зошто и јас имам писмена ???
--- надополнето: Oct 4, 2011 9:17 PM ---
Делото Боженствена комедија е комбинација на хтистијанската мисла и рицарскиот идеализам. Иако има влијание од класичната антика, делото е уредно структурирано и го петставува затворениот свет на средноцековната теологија.
--- надополнето: Oct 4, 2011 9:18 PM ---
имам уште пет страни но имам писмена утре